Twijfel je over het OnePlus 8T Concept? Het bedrijf reageert op iedereen

oneplus 8t concept houdt van

Iedereen die zegt dat de wereld van smartphones saai is, heeft hem misschien nog niet gezien OnePlus 8T Concept. De nieuw prototype toonde het potentieel vanelektrochromie, een van de trends die in 2021 het meest populair zou moeten zijn. Niet alleen OnePlus, maar ook Xiaomi, OPPO, vivo en andere fabrikanten ze zullen deze nieuwe visie op esthetiek die functionaliteit ontmoet, uitproberen. En gezien de bijzonderheid van de nieuwe 8T-herinterpretatie, heeft het bedrijf de vragen van de altijd oplettende en nieuwsgierige OnePlus-community beantwoord.

De productmanager dacht na over het beantwoorden van de vragen over het OnePlus 8T Concept Zeng Xi. Hij is ook het hoofd van de OnePlus Gaudi Studio, precies opgezet om 39 ontwerpers over de hele wereld de kans te geven hun ideeën in het spel te brengen. Dit onderzoek heeft ook meegewerkt aan de realisatie van OnePlus Concept One ed OxygenOS 11 en er zullen in de toekomst meer producten zijn.

In het geval van 8T Concept is het idee ontstaan ​​tijdens de pandemie. Het team wilde om mensen te verbinden met de natuur, een factor die kan helpen bij het verminderen van angsten die voortvloeien uit de gezondheidssituatie. Het bedrijf heeft bereikt meer dan 80 concepten voordat het eindresultaat werd bereikt, met een patroon geïnspireerd op de thermale bronnen van Pamukkale, Turkije. Theoretisch kan het patroon naar believen worden gewijzigd, maar voor elk ervan is het noodzakelijk om specifieke controles uit te voeren om te verifiëren dat er geen problemen zijn met de werking ervan.

OnePlus 8T Concept is de nieuwe hoofdpersoon van de communityvragen

Een vraag die we ons allemaal hebben gesteld is: kan elektrochromie worden gebruikt voor andere kleuren dan blauw en zilver? Deze technologie werkt dankzij het gebruik van een wolfraamoxide plaat. Een materiaal dat, wanneer opgewonden door elektriciteit, kan variëren in kleur, evenals passeren van ondoorzichtig tot transparant. Op dit moment is de kleurkeuze echter zeer beperkt, zelfs als de ingenieurs moeite hebben om complexere kleuren te vinden.

Een andere twijfel betreft de impact die deze functie kan hebben op de autonomie. Zoals eerder vermeld, is het verbruik te verwaarlozen, aangezien de energie alleen tijdens de kleurwisseling wordt geleverd.

LEES OOK:
OnePlus Watch: twee modellen komen eraan, maar beide rebranden van OPPO Watch

De realisatie van OnePlus 8T Concept bracht niet een paar moeilijkheden met zich mee voor het creatieteam en verschillende vernietigde prototypes. Technologieën die nog nooit eerder zijn gebruikt, staan ​​op het spel en er zijn veel methoden getest om de gegevens te leveren die door de mmWave-module op elektrochrome film. Een andere bijzonderheid van de smartphone is de implementatie van deze module, die kan worden gebruikt voor enkele nieuwe functies. Een daarvan is de gebaren zonder handen: door ze voor de radarmodule te plaatsen, kunt u communiceren met de smartphone zonder deze aan te raken.

Bovendien is mmWave-technologie in staat meet de ademhalingsfrequentie. De nauwkeurigheid van deze meting is betrouwbaar, hoewel het algoritme dat het algoritme heeft ontwikkeld, borstfluctuaties meet, maar het is niet even nauwkeurig bij degenen die meer vatbaar zijn voor buikademhaling. Theoretisch zou het ook kunnen worden gebruikt om het hartritme te meten, maar de gevonden nauwkeurigheid voldeed niet aan de ontwikkelingsvereisten.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .