OxygenOS 11: link voor OnePlus-modellen | Downloaden

OnePlus OxygenOS 11 Android
OnePlus Nord N10

Wilt u het hier om de eerste versies van de nieuwe te proberen OxygenOS 11 gebaseerd op Android 11 voor jou OnePlus? Met de laatste grote update van Google voor zijn mobiele besturingssysteem, heeft OnePlus ook besloten om zijn eigen interface aan te passen. De aankondiging vanelfde hoofdstuk van OxygenOS is nu in het publieke domein en daarmee alle innovaties die zijn geïntroduceerd door het ontwikkelingsteam.

Vergeleken met eerdere versies geeft de OxygenOS 11 een gevoel terug dat afwijkt van het stockconcept van Android. Daarom is er veel nieuwsgierigheid om het op je OnePlus-smartphone te willen proberen. Hier vindt u dan in dit artikel de lijst met OnePlus-modellen waarvoor u de OxygenOS 11 kunt downloaden.

Laatst bijgewerkt: 13 januari

LEES OOK:
OxygenOS Open Beta: link voor OnePlus-modellen | Downloaden

OxygenOS 11 Stable: alle versies beschikbaar om te downloaden voor OnePlus

oneplus oxygenos 11

Tot op heden de nieuwe OxygenOS 11 stabiel het is alleen beschikbaar voor het duo bestaande uit OnePlus 8 en 8. Pro maar de komende maanden zal het ook worden uitgebreid naar eerdere modellen en zullen we niet nalaten deze pagina bij te werken, inclusief links naar de nieuwste beschikbare versies.

modelversieherstel
OnePlus 8T11.0.6.9 (Europa)Scarica
11.0.6.8 (wereldwijd)Scarica
OnePlus 811.0.3.3 (Europa)Scarica
11 (wereldwijd)Scarica
OnePlus 8 Pro11.0.3.3 (Europa)Scarica
OxygenOS 11 (wereldwijd)Scarica

Hoe de OxygenOS 11 na het downloaden te installeren

De installatieprocedure van de OxygenOS 11 is hetzelfde voor alle OnePlus-smartphonemodellen die hier worden vermeld. Nadat u het bijbehorende ZIP-bestand heeft gedownload, moet u het naar de hoofdmap van het interne geheugen van het apparaat verplaatsen. Ga nu naar de sectie 'Systeem updates”Vanuit Instellingen en klik op het tandwielpictogram rechtsboven. Selecteer in de opties die worden weergegeven "Lokale update”En selecteer de firmware die u naar uw smartphone hebt gekopieerd.

Zodra de installatie is voltooid, wordt uw OxygenOS 11 Stable op de OnePlus-smartphone uitgevoerd. Vanaf nu ontvang je een OTA-melding wanneer er uiteindelijk een nieuwe update beschikbaar is. Om mogelijke problemen te voorkomen, raden we u aan een back-up te maken en vervolgens het geheugen te formatteren voor een "schone" installatie (zelfs als dit niet verplicht is, beschouw uzelf).

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .