OnePlus bedenkt zich: zijn de apps Telefoon en Berichten terug?

oneplus google
ECOVACS

Met de lancering van de OxygenOS 11, OnePlus hij wilde aantonen dat hij in staat is om software te maken die steeds onafhankelijker wordt en er los van staat Google. Maar er zijn blijkbaar nog steeds essentiële koppelingen, zoals blijkt uit het verlaten van propriëtaire apps Telefoon e Berichten in het voordeel van de tegenhanger van Big G. Dit gebeurde bij de presentatie van OnePlus Northgebeurde hetzelfde op de OnePlus 8T en het lijkt erop dat de geschiedenis zich zal herhalen voor de volgende modellen. En het is niet het enige bedrijf dat heeft gekozen voor wat een compromis zou kunnen zijn voor de westerse markt. Xiaomi heeft ook hebben hun apps verwijderd uit de Global en EEA ROM's, in tegenstelling tot de Aziatische tegenhanger.

OnePlus 8T en Nord zouden de eigen apps voor telefoon en berichten terug kunnen krijgen

Als het om dit onderwerp gaat, hebben gebruikers de neiging om te verdelen. Er zijn mensen die de voorkeur geven aan de minimale stijl van Google en degenen die de voorkeur geven aan de rijkere, esthetisch en functioneel, van OnePlus. Maar in tegenstelling tot Xiaomi lijkt OnePlus van gedachten te zijn veranderd en de wil te hebben om op zijn schreden terug te keren, terug naar het gebruik van uw eigen telefoon- en berichten-apps.

LEES OOK:
OxygenOS 10 en 11: alle bugs van OnePlus-smartphones

Dit blijkt uit een gesprek tussen een gebruiker en de assistentie van het bedrijf, vereeuwigd in vrij expliciete schermafbeeldingen.

Volgens deze gesprekken zouden de ontwikkelaars van de OxygenOS 11 op het punt staan ​​beide apps terug te brengen naar zowel OnePlus Nord als 8T. Het zou een wijziging van de plannen zijn in vergelijking met wat men zich had kunnen voorstellen, aangezien het idee om de twee apps te herstellen in IDEEËN 2.0-programma. Aangezien er echter nog geen officiële communicatie is, neem alles met een korreltje zout. Als u in de tussentijd geïnteresseerd bent, kunt u de eigen OnePlus-apps gebruiken met deze methode.

⭐️ Ontdek de GizChina adventskalender met 25 superaanbiedingen om elke dag te onthullen tot Kerstmis .