Realme Watch 2 en 2 Pro worden de volgende wearables en ze lijken niet ver weg

Realme Bekijk 2

We zijn nog aan het bijkomen van de nieuwe modellen Bekijk S en bekijk S Pro (hier vind je ook onze review) die al in beweging is en de eerste indiscreties over de volgende modellen van het Aziatische huis beginnen naar buiten te gluren. Realme Bekijk 2 e Bekijk 2 Pro ze zijn misschien niet zo ver weg en het bewijs komt dankzij de gebruikelijke hyperactieve leakers, altijd op jacht naar nieuws.

Realme Watch 2 en 2 Pro: de eerste details over de nieuwe wearables verschijnen

2020 was een bijzonder goed jaar voor wearables en we hebben er vertrouwen in dat deze trend zich in 2021 zal voortzetten. Smartwatches moeten nu niet alleen informatie bieden voor training, maar zijn ook nuttige tools geworden voor het monitoren van gezondheid (verder dan dan stijlvolle accessoires). Het Aziatische bedrijf staat op het punt te lanceren twee nieuwe smartwatches en de bevestiging komt van de broncode van de officiële app Lindahl Link.

De namen zijn aangevinkt in de softwarecode Realme Bekijk 2 e Bekijk 2 Pro, een detail dat begint te begrijpen dat de nieuwe modellen niet zo ver weg zijn. In feite is het tweede hoofdstuk van de draagbare serie al geweest gecertificeerd, hoewel op dit moment details over ontwerp en specificaties ontbreken. Het is ook een allereerste document en andere zullen uiteraard volgen.

Het feit waar we al over beginnen te praten Realme Bekijk 2 het betekent dat er deze keer niet gewacht zal worden tot de maand van Mei, net als zijn voorganger (hier beoordeeld). Waarschijnlijk wordt het debuut verwacht in de loop van eerste kwart van de 2021, maar voorlopig is er nog geen officiële bevestiging.

Zodra er nieuws is, zullen we dit artikel bijwerken met alle details. Bovendien hier vind je ons Telegram-kanaal gewijd aan Realme, met al het laatste nieuws en aanbiedingen voor de smartphones van het merk.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .