Telegram 7.4 maakt het gemakkelijker om over te schakelen van WhatsApp

7.4-telegram

In de afgelopen periode hebben we er veel over gehoord WhatsApp e van zijn wijziging in het gegevensbeheerbeleid, een nieuwigheid die een terugslag heeft gehad niet van poco en heeft een vrij sterke groei voor rivalen gesanctioneerd Signaal e Telegram. Bijgevolg zijn beide platforms begonnen met het introduceren van verdere innovaties, om nog meer gebruikers aan te trekken onder degenen die ontevreden zijn over WA maar nog steeds onzeker zijn. En in feite komt hier de verhuizing van Telegram met de versie 7.4, Welke maakt het gemakkelijk om over te schakelen van WhatsApp waardoor contentmigratie nog eenvoudiger wordt.

Update 28/01, 16 uur: Telegram voor Android-updates naar de nieuwe versie. Vind alle details aan het einde van het artikel.

Telegram 7.4: al het nieuws van de nieuwe update

7.4-telegram

Volgens verschillende rapporten die de afgelopen uren online zijn gepubliceerd, Telegram zou de uitrol van de versie hebben gestart 7.4 alleen voor iOS. Diverse eigenaren van iPhone hebben de komst van de update gemeld maar het lijkt erop dat deze nog niet voor iedereen beschikbaar is. Hetzelfde geldt voor de chatmigratietool die u hierboven ziet, voorlopig alleen beschikbaar voor een deel van de app-eigenaren. Dit is echter een belangrijke zet, die laat zien hoe Telegram 7.4 (of een latere versie) zal het gemakkelijker en directer maken de overstap van de rivaliserende WhatsApp-app.

In de praktijk volstaat het om een ​​WhatsApp-chat op te slaan via het menu rechtsboven in een gesprek: door op de knop te klikken Meer en aan de stem Chat exporteren u kunt een back-up van het gesprek maken in de vorm van Zip bestand. Dit kan worden geüpload naar Telegram door het te importeren via het iOS-deelvenster in de app. Met deze functie kunt u dezelfde chat rechtstreeks vanuit het betreffende ZIP-bestand opnieuw maken, de berichten herstellen en de nieuwe chat ook met de contactpersoon synchroniseren.

Zoals hierboven vermeld, lijkt het erop dat de functie niet voor iedereen beschikbaar is; het gerucht gaat inderdaad dat het instrument zijn debuut zal maken met de versie 7.4.1 komt binnenkort. Dit is echter een belangrijke zet: misschien zou Telegram het systeem opnieuw kunnen veranderen om het nog intuïtiever te maken.

28 / 01 update

telegram

Na een paar uur van het bovenstaande nieuws, is het hier Telegram 7.4 kom op Android. De update is voor iedereen te downloaden via de Google Play Store; bovendien, zoals blijkt uit de officiële changelog, heeft de berichten-app al de mogelijkheid van exporteer de geschiedenis van andere apps (zoals WhatsApp).

We danken # giuseppesgrò voor het melden.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .