Xiaomi Mi 11 kan in een draak veranderen: zien is geloven!

xiaomi mi 11 draak

Nee, je hebt het volgende niet verkeerd gelezen: Xiaomi Mi 11 kan veranderen in een draak en om ons te laten zien hoe dit mogelijk is, is Xiaomi zelf. Het bedrijf van Lei Jun is op zijn zachtst gezegd niet nieuw in marketingcampagnes poco bizar, in volledig oosterse stijl. En wat is een betere manier om reclame te maken voor de nieuwkomer dan hem uit elkaar te halen en hem een ​​echte hi-tech draak te laten worden?

Xiaomi Mi 11 krijgt een nieuwe betekenis, zelfs als het wordt gedemonteerd, omdat het een draak kan worden

Meteen na de officiële presentatie konden we de "ingewanden" van Xiaomi Mi 11 ontdekken, met een complete demontage zijn componenten. Meestal is de volgende stap, eenmaal gedemonteerd, het weer in elkaar zetten van de smartphone om hem weer operationeel te krijgen, in de hoop geen schade te hebben aangericht. Integendeel, Xiaomi heeft de bal gesprongen om de interne componenten van Mi 11 te recyclen en voor te gebruiken monteer een draak.

LEES OOK:
Er is een benchmark waarin de Xiaomi Mi 11 de Huawei Mate 40 Pro niet verslaat

Hardwareliefhebbers kunnen alleen maar nieuwsgierig zijn naar het eindresultaat. Xiaomi Mi 11 is stuk voor stuk gedemonteerd, waardoor er ruimte is voor creativiteit om alles weer in elkaar te zetten met de kenmerken van een mythologisch dier. De kop is bijvoorbeeld gemaakt met behulp van verschillende onderdelen van het moederbord, de camerasensoren hebben de plaats ingenomen van de ogen en de hoektanden zijn gemaakt met de voeten van enkele elektronische onderdelen. De ruggengraat bestaat uit de flexibele batterijkabel, waarop andere delen van het moederbord zijn gelijmd. Om schalen en vleugels te maken, hebben de makers de officiële leren hoesjes uitgesneden.

Eindelijk het vleugje klasse: een ad-hocstandaard werd gecreëerd rond een draadloze oplader van Mi 11, verrijkt met overal kleine kwartjes. Het resultaat is adembenemend, als je dat denkt Het kostte 30 dagen en 500 stukken om een ​​waar technologisch kunstwerk te creëren. En ik ben er vrij zeker van dat velen van ons (inclusief ikzelf) er een op hun plank zouden willen hebben.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .