Xiaomi werkt de galerij bij: nieuwe effecten en verbeteringen | Downloaden

xiaomi miui 12 galerij

Parallel aan de overgang van MIUI 12 naar 12.5, Xiaomi zet zijn werk voort bijwerken apps, zoals de galerij. In deze uren is de uitrol van de nieuwste versie, de V2.2.17.22, waarin we verschillende nieuwigheden vinden voor de mogelijkheid van aanpassing en maatwerk. Met deze update verbetert het niet alleen het beheer van de galerij, maar ook de wijzigingsmogelijkheden die worden aangeboden aan Xiaomi-gebruikers.

De MIUI Galleria ontvangt een nieuwe update van Xiaomi: hier is het nieuws

De nieuwe editie van Xiaomi's MIUI Gallery biedt een nieuwe tool voor devideobewerking, het toevoegen van de mogelijkheid van verander snelheid en het optimaliseren van de banden die worden verkregen bij het maken van een gewas. Wat betreft defotobewerkingAan de andere kant zijn er veel nieuwigheden, te beginnen met de toevoeging van een nieuwe watermerk tekstuele "Super Moon Style". In de editor zijn de verzadigings- en vignetparameters verbeterd, met toevoeging van de negatieve aanpassing. Ook is het nu in de Galerij mogelijk om een omslagfoto voor albums in het geheugen. Voor eigenaars van Xiaomi Mi 11 zijn er ook nieuwe video-effecten, ondersteuning voor foto-ID's en handmatig schalen.

Er zijn ook optimalisaties in de update voor het AI-decoratie-effect, puzzeleffect, screenshotalbumweergave en bekende bugfixes.

De update V2.2.17.22 van de MIUI Galleria is beschikbaar om te downloaden voor Xiaomi-smartphones: u kunt deze installeren door het onderstaande APK-bestand te downloaden. We kunnen niet garanderen dat het 100% werkt op alle apparaten en voor wereldwijde en EER-ROM's.

Download MIUI Gallery_V2.2.17.22.apk

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .