Laten we een eerste blik werpen op Android 12: nieuwe interface, privacy en widget

Android 12

Hoewel veel min of meer recente modellen eindelijk de update naar de nieuwe versie van Android ontvangen, zijn hier enkele superinteressante indiscreties gewijd aan de toekomstige grote update. Op het net zijn enkele zeer verklarende afbeeldingen verschenen, vermeende screenshots van Android 12 welke het interface ontwerp en voor sommigen heffen ze het gordijn op nieuws binnenkort.

Android 12: Deze afbeeldingen tonen de komende wijzigingen

Android 12

Voordat u verder gaat, is het goed om de situatie te inventariseren. Android 12 komt later tijdens de 2021, maar het is zeer waarschijnlijk dat Google al is begonnen met het vrijgeven van de documentatie en broncode voor zijn belangrijkste partners (terwijl eind februari nog een eerste Developer Preview wordt verwacht): dit is een gangbare praktijk, waardoor de verschillende bedrijven om klaar te zijn voor de volgende stabiele release. De afbeeldingen die u hierboven ziet, zijn het resultaat van een lek van XDA, zouden ze rechtstreeks vandaan komen een eerste versie van Android 12, via een bron die liever anoniem blijft. Uiteraard blijven de twijfels bestaan ​​en is er ook het feit dat dit misschien niet de uiteindelijke look vertegenwoordigt, maar het is nog steeds een startpunt.

Ten eerste is het onmogelijk om de wijzigingen in het meldingspaneel. Er is geen transparantie in de afbeeldingen en de achtergrond is dof beige (hoewel het waarschijnlijk een thema is); wat betreft snelle instellingen: het aantal deelvensters is teruggebracht van 6 naar 4 en elk pictogram heeft een grotere grootte. Verder is de positie tussen datum en tijd omgekeerd en is de nieuwe privacy-indicator duidelijk zichtbaar in de rechterbovenhoek.

Een propositie privacy, het lijkt erop dat Android 12 relevant nieuws zal introduceren. Sterker nog, op basis van de afbeeldingen zie je rechtsboven de eerder genoemde privacy-indicator, die laat zien of een app de camera of microfoon gebruikt. De geruchten spreken vanuit dit oogpunt van een echte revolutie, met de mogelijkheid om naast de positie ook de camera en microfoon volledig uit te schakelen.

De afbeeldingen tonen ook wat nieuws voor de widget. In feite vinden we hiervan een toegewijd aan conversazioni: het is een snelle link naar contacten - of People Shortcuts - waarmee u toegang krijgt tot een sectie met avatar, naam, meldingen en details van een contact. Het lijkt erop dat deze functie verplicht kan zijn voor alle modellen die Android 12 zullen gebruiken. Er zijn geen andere wijzigingen bekend in de widgets, maar het is waarschijnlijk dat Google enkele nieuwe functies zal implementeren, gezien de komst van de functie ook op iOS.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .