Hoe luister je naar WhatsApp-klinkers zonder blauwe vinkjes

hoe u naar WhatsApp-spraakberichten kunt luisteren zonder blauwe vinkjes

Hoe vaak moeten we meer privacy handhaven voor onze berichten-app-gesprekken. Om dit te doen, leggen we het in dit artikel uit hoe u naar spraakberichten op WhatsApp kunt luisteren zonder de blauwe vinkjes dankzij de applicatie WAMR.

Hoe u met WAMR naar spraakberichten op WhatsApp kunt luisteren zonder blauwe vinkjes

@gizchinaLuister naar WhatsApp-klinkers ZONDER blauwe vinkjes😎#imparacontiktok #trucchiperiphone #androidhacks #trucchiandroid #trucs #trucchismartphone #WhatsApp

♬ HAD ME ALS [CLEAN] - Lem Thyret

 Zoals je ook kunt zien in de video hierboven, verbeteren we de privacy van onze chats WhatsApp, Van Android, het is echt heel simpel. Na het downloaden op het Speel Store WAMR, als u de wizard start, wordt u gevraagd welke applicatie u wilt controleren en kiest u de app van messaging van de familie van Facebook.

Eenmaal geselecteerd, eenmaal verleend noodzakelijke vergunningen, wanneer een spraakbericht van een WhatsApp-chat HET MAG NIET GEHOORD WORDEN, Maar GESELECTEERD ed GEËLIMINEERD (maak je geen zorgen, de applicatie WAMR zal hiernaar handelen). Eenmaal verwijderd uit de chat, vindt u het in het vak van de gedownloade applicatie en u kunt ernaar luisteren zonder dat de afzender weet dat u ernaar hebt geluisterd. Allemaal heel eenvoudig en comfortabel.

We laten je hieronder de downloadlink van deze handige applicatie voor Android achter, maar als je daar ook een methode voor wilt weten iOSnodigen we u uit om de onze te leren kennen TikTok-kanaal, die u vindt deze link waar we uitleggen wat we behandelen en wat u zult vinden.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .