Heb je een Huawei of Honor smartwatch? Kijk of het SpO2 ondersteunt

huawei smartwatch smartband spo2

In de afgelopen tijd zijn wearables echte hulpmiddelen geworden voor de gezondheid van de gebruiker. Van de vele ondersteunde metingen is de meest gevraagde zeker die van niveau van zuurstofverzadiging in het bloed (Afgekort SpO2), die op veel aanwezig is smartwatch e smartband inclusief die van Huawei e Eren, maar welk model ondersteunt het?

Huawei / Honor: dit is welk smartwatch- en smartband-model SpO2 (bloedzuurstofverzadigingsniveau) ondersteunt

eer smartwatch smartband spo2

Ze zijn niet allemaal native aangekomen, maar sommige van deze smartwatches en smartbands Huawei e Eren heeft de meting van het zuurstofniveau in het bloed verkregen via een OTA-update​ Voordat we doorgaan naar de lijst met apparaten waarin het aanwezig is, moeten we eerst uitleggen waar het voor is. Een optimaal percentage van zuurstof moet hoger zijn dan de 95%​ Als in plaats daarvan de gegevens afkomstig waren van 92% dan is het noodzakelijk om verdere controles uit te voeren.

Laten we nu kijken naar de Huawei smartwatch-modellen die momenteel deze handige functie ondersteunen: Bekijk Fit, Bekijk GT 2 Pro, Bekijk GT 2e e Bekijk GT 2​ Aan de kant van de smartband is de ondersteuning ingeschakeld Huawei Band 4 e Band 4 Pro​ Dan kijken Eren, klokken met zuurstofverzadiging in het bloed zijn de Kijk naar ES, MagicWatch 2 e Bekijk GS Pro. de enige smartband van het merk in Italië dat ondersteunt is de Band 5, gezien het feit dat Band 6 het is hier nog niet gekomen.

Kortom, het hele nieuwste assortiment maakt gebruik van dit handige gezondheidsmiddel, waardoor ze naast alle andere functies ook nuttig zijn, waaronder slaapbewaking, sportactiviteiten en ademhaling, waardoor ze zeer betrouwbare en complete producten zijn.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
brochure