Huawei Mate X2 is meteen uitverkocht, maar kritiek op het display begint

huawei mate x2

De officiële presentatie van Huawei Mate X2 heeft plaatsgevonden een paar uur geleden, maar er zit al een zekere opwinding achter de nieuwe folder van het Chinese huis. Helaas weten we nog niet of en wanneer het ook naar Europa zal worden gebracht, vanwege de wisselvalligheden die het bedrijf heeft woont in het westen​ Aan de andere kant heeft Huawei altijd veel geteld op de lokale markt en vandaag, meer dan ooit, zal de verkoop in China essentieel zijn voor de voortzetting van zijn activiteiten. En het lijkt erop dat het publiek in het moederland het leuk vond en niet poco het nieuwe model van de Mate X-serie.

25 / 02 update: de eerste verkoopgegevens voor Huawei Mate X2 komen binnen. We praten erover aan het einde van het artikel.

De lancering van Huawei Mate X2 begint tussen licht en schaduw op zijn nieuwe opvouwbare scherm

huawei mate x2

Dit wordt gedaan door het e-commerceplatform JD alias JingDong, de parallel voor China van onze Amazon. Huawei Mate X2 is in de lijst opgenomen, gezien de verkoop die de komende dagen van start gaat. En het duurde een paar uur voordat de folder de 600.000 geboekte eenheden overschreed, om nog maar te zwijgen van de meer dan 2,55 miljoen eenheden op de officiële website.

Grote waardering dus voor Mate X2, maar er zijn al mensen die kritiek hebben op wat het management bij de lancering heeft verklaard. De vouw maakt gebruik van een nieuwe technologie voor het mechanisme dat het scherm buigt, waardoor de invouw-look wordt overgenomen. Vergeleken met Samsung vouwen, heeft de Mate X2 in gesloten toestand geen opening tussen de twee secties. Niet alleen dat: het nieuwe scharnier Multidimensionaal scharnierontwerp het zou het probleem oplossen van de rimpel die ontstaat op kamerschermen.

De vlakheid van het schermoppervlak is met 40% verbeterd, maar het is duidelijk dat sommige mensen het niet eens waren met de slogan "rimpelvrije toekomst" gebruikt op sociale netwerken​ Kijk maar eens wat beter naar de Huawei Mate X2 om te zien dat de rimpel er nog steeds is en dat is vrij duidelijk. Het is waarschijnlijk minder uitgesproken dan andere opvouwbare exemplaren, maar de totale (of bijna) oplossing van dit cosmetische defect lijkt nog ver weg.

Mate X2 onmiddellijk uitverkocht | Update 25/02

Het was vrij voorspelbaar dat de voorraad van Huawei Mate X2 prompt op zou raken en dat gebeurde ook. Zodra het in de verkoop ging, duurde het even voordat de nieuwe bijsluiter ging uitverkocht in een paar seconden, zowel in de officiële winkel als op het JingDong-platform. Een uitstekend resultaat, ook al is het aannemelijk dat het bedrijf niet veel units heeft geproduceerd. De volgende verkoop vindt morgen plaats, maar wij Europeanen blijven twijfelen of het bij ons zal komen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
Lydsto