OmniVision mikt hoog met de nieuwe 50 MP-sensor: OnePlus, OPPO en Xiaomi worden gewaarschuwd

OmniVision

Na lang wachten is dat OmniVision keert terug om zijn opwachting te maken op de markt, met de nieuwe OV50A​ Het is dus een nieuwe sensor van 50 MP die qua kenmerken vooral bestemd zijn voor de vlaggenschepen van de toekomst. We zouden het dan bij sommigen kunnen gaan zien Xiaomi, OnePlus o OPPO​ Laten we echter meer specifiek kijken wat deze nieuwe component biedt.

OmniVision OV50A, de 50 MP-sensor voor vlaggenschepen

OmniVision

Deze nieuwe sensor heeft een pixelgrootte van 1.0μm (1 / 1,5 ″), met behulp van een nieuwe technologie van autofocus a fasedetectie (QPD). Voor alle duidelijkheid: hierdoor wordt de afstand van de onderwerpen op een veel nauwkeurigere manier gedetecteerd, waardoor een betere focus wordt voorgesteld, nauwkeuriger en sneller, zelfs bij ongunstige lichtomstandigheden. Het behoeft dus geen betoog dat dit aspect van fundamenteel belang is op een high-end smartphone, waarvan iedereen een bepaald soort prestatie op fotografisch gebied verwacht.

Volgens de kracht van deze sensor kunt u met OmniVision OV50A fotograferen video- in 8K bij 50 MP, gebruikmakend van de technologie waarover we het hadden poco Doen 30fps​ Niet alleen dat, want je kunt ook 8K-video's maken met 12,5 MP bij 60 fps, evenals video's in 4K met 90 fps.

Lees ook:
Samsung houdt Xiaomi en OPPO voor de gek met zijn camera onder het scherm

We hopen het daarom binnenkort te zien aan boord van enkele smartphones, misschien van OPPO, OnePlus en Xiaomi.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
brochure