OnePlus Nord-updates voor OxygenOS 10.5.11 | Downloaden

oneplus nord oxygenos 10.5.11

De eigenaren van OnePlus North wacht met spanning op de OxygenOS 11, maar in de tussentijd komt hier de OxygenOS 10.5.11​ De middenklasse blijft vertrouwen op de Open bètaprogramma, ondertussen brengen de stabiele updates een nieuwe release van OxygenOS 10 op de plaat. Klantondersteuning onthulde dat de grote update het zou om de hoek zijn, maar het is nog vroeg om volledige bevestiging te krijgen.

De update voor OxygenOS 10.5.11 arriveert op OnePlus Nord

oneplus noord

Na OnePlus 8 en 8 Pro zou OnePlus Nord de volgende moeten zijn die de OxygenOS 11 ontvangt. In de tussentijd is het ontwikkelteam begonnen met de uitrol van de OxygenOS 10.5.11, een update die de beveiligingspatches van januari met zich meebrengt. 2021. Daarnaast worden generieke verbeteringen van de systeemstabiliteit genoemd, die de weg effenen voor de volgende grote update.

In de hoop u zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van de komst van de OxygenOS 11 in het noorden, herinneren we u eraan dat u de update kunt downloaden van ons speciale artikel. Momenteel zijn de links nog niet beschikbaar, maar zodra ze zijn gepubliceerd, vindt u ze op de onderstaande link.

Download OxygenOS 10.5.11 voor Nord

We maken van deze gelegenheid gebruik om u eraan te herinneren dat er al geruchten gaan over de komst van een nieuw model, genaamd OnePlus Nord N1 5G.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .