OPPO presenteert Wireless Air opladen op afstand op MWC 2021

oppo x draadloos opladen op afstand
OnePlus Nord N10

La draadloos opladen op afstand het leek misschien een paar jaar geleden als magie, maar we zien grote sprongen van fabrikanten. Na Xiaomi en Motorola, Ook OPPO nam de bal en verraste het publiek op het Mobile World Congress 2021 in Shanghai. Op de technologiebeurs onthulde het bedrijf zijn draadloze technologie Draadloos opladen via de lucht, met een clip die de hoofdrolspeler ziet OPPO X, de oprolbare die we dagen geleden met de hand hebben getest.

Draadloos opladen op afstand wordt ook realiteit voor OPPO met Wireless Air-technologie

Maar vandaag zullen we ons niet concentreren op het uitbreidbare scherm van OPPO X, omdat het prototype is gebruikt om draadloos opladen op afstand te demonstreren. Die van OPPO is een redelijk synthetische clip, 30 seconden waarin we zien dat de smartphone kan opladen zonder hulp van enig fysiek contact. In de video zien we OPPO X rusten op een houten pad om draadloos op te laden, en blijven opladen, zelfs als ze omhoog staan. In tegenstelling tot Xiaomi bestrijkt de OPPO-modus echter geen groot gebied, aangezien het opladen plaatsvindt binnen 10 centimeter van de basis.

We gaan ervan uit dat het voordeel voor OPPO kan zijn om draadloos opladen op afstand aan te bieden tegen lagere kosten, zonder dat je thuis een antenne nodig hebt om op te laden. Details ontbreken nog en het is waarschijnlijk nog vroeg om er concreet over te praten, met OPPO dat het bereik in de nabije toekomst zou kunnen vergroten. En wat heeft u liever, draadloos opladen op een afstand van enkele centimeters of enkele meters?

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .