OxygenOS 11: vertragingen voor OnePlus 7, 7T en Nord, wat gebeurt er?

oneplus 7 pro 7t pro nord oxygenos 11
pocom3

Het was augustus 2020 toen hij kwam officieel aangekondigd la OxygenOS 11 in het kielzog van Android 11, maar tot op heden heeft de update een paar gebruikers bereikt. Afgezien van OnePlus 8T die het standaard vooraf installeert, hebben alleen 8 en 8 Pro de grote update ontvangen. De volgende op de lijst om het te hebben zijn de OnePlus 7, 7 Pro, 7T en 7T Pro, evenals de middenklasse Nord, die allemaal betrokken zijn bij het bètatestprogramma. Maar er zijn bijna 8 maanden verstreken sinds de eerste aankondiging en de update blijft nog steeds vertragen: waarom?

Met de komst van Android 8 Oreo introduceerde Google project Treble, een nieuwe structuur van uw besturingssysteem die is ontworpen om updates te versnellen. Een stap die precies is ontworpen om de al lang bestaande procedure voor het overschakelen van de ene versie van Android naar de volgende te versnellen, historisch bekritiseerd door Android-fabrikanten. Elke keer dat er een nieuwe grote update uitkomt, vragen we ons af hoe lang we moeten wachten voordat de verschillende bedrijven deze naar hun smartphones brengen. In dit verband vindt u ons artikel waarin we u onthullen welke zijn de fabrikanten die het meest updaten​ En hoewel OnePlus meestal een responsief merk is op het thema van updates, lijkt het erop dat de OxygenOS 11 geeft hem wat hoofdpijn.

De update naar OxygenOS 11 maakt zichzelf gewild, maar het is niet de enige

De vertragingen van Android 11 treffen echter niet alleen OnePlus. Xiaomi heeft de update al uitgebracht op verschillende modellen, ook al staat het bijna uitsluitend bovenaan het assortiment. Maar als je naar Europa kijkt, merken merken als OPPO e Lindahl ze zijn niet te laat poco met de poort van Android 11 op zijn terminals. Paradoxaal genoeg is het dat wel vivo en bleek erg snel, met het nieuwste besturingssysteem op al zijn modellen (hoewel ze veel minder zijn dan die verkocht in Azië).

OnePlus OxygenOS 11 Android

Updaten naar Android 11 is niet eenvoudig

In het licht hiervan lijken de vertragingen van OnePlus in lijn te zijn met de rest van de Android-fabrikanten. Mal gewone halve vreugde? Niet echt, maar dit doet ons begrijpen dat veel bedrijven problemen lijken te hebben ondervonden met het porten van Android 11 naar zijn interfaces. En in feite gebruikt vivo, de snelste van allemaal, bijna standaardsoftware die het zeker heeft geholpen bij het versnellen van de updateprocedure.

Maar laten we specifieker worden. In het geval van OnePlus 7, 7 Pro, 7T e 7T Pro, zal de update naar OxygenOS 11 nog een paar weken moeten wachten. Er is nog geen officiële datum, maar als we de community omdraaien, ontdekken we dat na de Open Beta 2 er zal er minstens één zijn Open Beta 3 vóór de stabiele release.

Wat betreft wat betreft OnePlus North, ontving na het invoeren van het Open Beta-programma een stabiele update maar naar OxygenOS 10, een teken dat de OxygenOS 11 nog niet om de hoek is.

De reden voor deze vertragingen is natuurlijk niet bekend, maar volg gewoon een rondleiding door de verschillende fora om er veel te vinden bug klachten​ Of het nu MIUI 12 of OxygenOS 11 is, de problemen zijn talrijk en daarom wordt aangenomen dat de respectieve ontwikkelingsteams eraan werken om ervoor te zorgen dat deze bugs niet naar alle modellen worden gebracht die zullen worden bijgewerkt. Een indruk die we bevestigd zien in een e-mail van het OnePlus-klantencentrum, waarin de assistentie aangeeft dat de ontwikkelaars bezig zijn met het oplossen van de betreffende softwareproblemen. Ik herinner u er onder andere aan dat we voor beide een speciaal artikel hebben Xiaomi-bug dat door OnePlus.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
AnyCubic