Deerma DEM-DR035 review: Xiaomi's KETTLE-thermoskan is echt briljant (en kost heel weinig)

OnePlus Nord N10

Als Xiaomi een eer verdient, is het zijn vooruitziende blik en zijn vermogen om mee te kijken. Omdat we nooit, tot een paar jaar geleden, hadden gedacht om in de uitverkoop (en ook in Italië) veel van de apparaten te zien die het Chinese bedrijf nu over de hele wereld op de markt kan brengen, geboren uit zijn vele satellietbedrijven dankzij aan een fondsenwerver en de "viraliteit" die het nu heeft bereikt YouPin.

Omdat het dankzij YouPin is dat we de kans hebben gehad om veel van de producten die u vindt uit te proberen in ons YouTube-kanaal, en het is altijd dankzij het platform dat we een middenweg konden definiëren tussen e-commerce en crowdfunding dat we de kans hebben gehad om de meest onverwachte producten op de markt te zien, zoals Deerma DEM-DR035: een thermoskan die verder gaat dan het concept van "het warm houden van de vloeistoffen die erin zitten", maar die dankzij een geïntegreerde weerstand en een digitaal gradenbeheersysteem voor verwarming juist dranken kan verwarmen op door de gebruiker aanpasbare temperaturen.

Xiaomi Deerma DEM-DR035 review: Xiaomi's draagbare waterkoker-thermoskan is geweldig

Inhoud van de verpakking

In de verpakking van de Xiaomi Deerma DEM-DR035 er zijn in wezen twee elementen. Naast de waterkoker-thermoskan wordt alleen de stroomkabel meegeleverd in de verpakking, die moet worden gebruikt om de vloeistoffen in de waterkoker te verwarmen en die naar mijn mening is beslist te kort.

Ontwerp en materialen

Het uiterlijk van de waterkoker thermoskan van Xiaomi het is typerend voor deze specifieke producten. Het gewicht van het product is 300 gram, de vorm is cilindrisch en de afmetingen zijn even omvangrijk als die van een traditionele thermoskan: hij is groot 76x76x222mm, wat dat betekent - met dezelfde maat - het is een product dat een iets kleinere hoeveelheid vloeistof kan bevatten in vergelijking met een traditionele thermoskan.

Zijn 350 ml capaciteit die in het algemeen 150 ml lager zijn dan die van een product van dezelfde categorie maar niet kunnen verwarmen, lijkt misschien poco genoeg om de hele dag door een drankje te drinken. En in feite is het een beetje zo: ik had liever die van Deerma gehad was toegenomen, zij het enkele centimeters, zo groot als de thermoskan van de ketel om hem de mogelijkheid te geven om minstens 450 ml vloeistof te bevatten. Kortom, laten we eerlijk zijn, 350 ml capaciteit is gelijk aan die van een klein blikje Coca Cola, en voor velen is het misschien niet genoeg.

Hoe dan ook, de binnenkant van de waterkoker thermoskan van Xiaomi het is gecoat 304 roestvrij staal, en de externe coating is ook erg aangenaam, die een lichte kleur heeft die bang is - strikt gesproken - het vuil dat wordt geproduceerd door donkere dranken, zoals koffie.

Heel interessant is de dop, die op de hoofdstructuur van het product wordt geschroefd en die niet alleen in een glas verandert, maar ook integreert een membraan waarmee de interne drukverhoging wordt beheerst als een vloeistof moet worden verwarmd.

Hoe het werkt - Xiaomi-waterkoker

Het concept van de werking van de Xiaomi Deerma DEM-DR035 het is uiterst eenvoudig, en de gebruiksmogelijkheden zijn in wezen twee: het is mogelijk om het te vullen met een warme drank en het te gebruiken als een traditionele thermoskan, of het is mogelijk om de vloeistof rechtstreeks met het product te verwarmen.

En als je je afvraagt ​​waarom iemand zou moeten besluiten om een ​​drankje te verwarmen met de Xiaomi ketelthermoskan, denk dan eens aan de vele soorten gebruik dat zou kunnen worden gedaan met dit product dat veel verder gaat dan het bereiden van een thee op kantoor of een Amerikaanse koffie op de camping: de Xiaomi-waterkoker kan een van de beste melkwarmers op de markt, omdat je dankzij de aanpasbare en gecontroleerde temperatuur de melk voor een pasgeborene kunt verwarmen zonder de vloeistof te heet te maken.

Hoe de Xiaomi Deerma DEM-DR035 het is afhankelijk van de voedingslijn. Waarom niet, de De waterkoker-thermoskan van Xiaomi heeft geen batterij en werkt alleen wanneer aangesloten met de kabel op het stopcontact.

Eenmaal aangesloten is het nodig om het goed te doen poco: kies de temperatuur en wacht op de vloeistof in de waterkoker thermoskan van Xiaomi bereik het. Eerlijk gezegd is het echter geen echte waterkoker: het Xiaomi Deerma DEM-DR035 het kan verschillende temperaturen aan van 40 ° tot 90 °, die worden geselecteerd via het IMD-display in het onderste gedeelte van het product.

Het is dus duidelijk dat elke temperatuur overeenkomt met een verwarmingstijd: om bijvoorbeeld 40 ° te bereiken, zijn ze nodig 45 seconden, terwijl om 90 te bereiken het ongeveer 420 seconden.

Prijs en overwegingen

De prijs van Xiaomi Deerma DEM-DR035 waterkoker thermoskan kost ongeveer 38 euro, maar via onze bon (die je hieronder vindt) kun je hem mee naar huis nemen 24,20 euro​ En ja, het is een heel aantrekkelijke prijs, zeker als je bedenkt dat de "traditionele" stalen flessen voor water wel 15 euro kunnen kosten, zonder dat je de dranken warm (of koud) kunt houden en verwarmen.

Natuurlijk zou het misschien te veel zijn geweest om Xiaomi te vragen om een ​​geïntegreerde batterij te gebruiken om onderweg drankjes te verwarmen (niet alleen vanwege de grootte en het gewicht dat het product zou hebben gehad, maar vooral vanwege het verbruik in verband met de weerstand voor verwarming) maar, zoals ik al eerder had verwacht, had ik graag gezien dat de Xiaomi-ketel-thermoskan bevatten een beetje meer vloeistof.

Afgezien van deze kleine opmerking is het een echt briljant product, geschikt voor veel meer toepassingen dan op het eerste gezicht in je opkomt.

 

NB Als u het vakje met de code of de link naar de aankoop niet ziet, raden we u aan om de AdBlock uit te schakelen.

Xiaomi Deerma DEM-DR035

Koop de Xiaomi-waterkoker met korting met onze kortingsbon!

Meer Minder
24,20 €
LinkedIn
⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .