Telegram is bijgewerkt: zelf-eliminatie, widgets en veel ander nieuws

telegram update

A is zojuist vrijgegeven nieuwe update met zeer sappige nieuwigheden voor alle gebruikers van Telegram​ Vooral omdat WhatsApp heeft zijn beleid inzake gegevensverwerking herzienmigreren steeds meer gebruikers naar andere berichten-apps. En hiervan is de app gemaakt door de gebroeders Durov ongetwijfeld een van de meest populaire op het gebied van veiligheid en functionaliteit.

De nieuwe Telegram-update brengt veel welkom nieuws met zich mee

Functies die met deze update verder worden verrijkt, zijn beschikbaar voor alle Telegram-gebruikers. De eerste wijziging betreft dezelfverwijdering van berichten, niet langer exclusief voor alleen geheime chats. Vanaf vandaag is het in feite mogelijk om een ​​zelfverwijderende timer in alle chats 24 uur of 7 dagen na verzending te activeren.

Een andere zeer welkome verandering binnen de update is de toevoeging van widget op smartphone​ Er zijn er twee beschikbaar: de Chat Widget, voor het bekijken van berichten, en de Shortcuts Widget, om alleen contacten te bekijken, maar niet berichten. Het voordeel van de Android-versie is dat de berichten constant worden bijgewerkt en dat de widget naar wens kan worden aangepast.

Maar het nieuws houdt daar helemaal niet op en betreft vooral de Telegram-groepen​ Omdat de ontwikkelaars de mogelijkheid hebben toegevoegd om te leveren deadline uitnodigingslinks, zowel qua tijd (1 uur, 1 dag, 1 week) als aantal (1, 10 of 100 personen). Eigenaren en beheerders kunnen kiezen welke limiet ze willen invoegen, waarna de link niet langer geldig is.

Om het delen van Telegram Groups te vergemakkelijken, is er nu ook de mogelijkheid om de link om te zetten in een QR-code. Voor de liefhebbers van statistieken is de mogelijkheid geïntroduceerd om de gebruikers die zich hebben geregistreerd te zien welke link ze hebben gebruikt. Er zijn ook groepen toegevoegd zonder gebruikerslimieten: meer dan 200.000 leden, zal Telegram u vragen of u het wilt converteren naar een Broadcast-groep​ Daarbinnen kunnen gebruikers 200.000 overschrijden, maar alleen beheerders kunnen berichten verzenden.

Aan ander nieuws geen gebrek, zoals verbeteringen voor chatimport, rapportagesysteem en nieuwe geanimeerde emoji's. Als u dit nog niet hebt gedaan, start u om de Telegram-app bij te werken.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .