Vidlok Selfie Ring Light 12 ″ review: perfect voor nieuwe Tiktokers!

vidlok

TikTok, TikTok overal. Dit zijn nu de sociale media van het moment, de media die er het meest toe doet en waar jongeren steeds serieuzer rekening mee houden. Tot op heden i scheppers zo velen zijn met succes op dit platform beland, waarvan er vele ook tot ons land behoren. Het is echter niet altijd gemakkelijk om deze wereld te benaderen, zelfs niet vanuit technisch oogpunt. Wat heb je nodig om te registreren? Welke apparatuur is nodig om de eerste opnamen te maken TikTok​ De antwoorden op deze vragen zijn heel eenvoudig, omdat ze zich vertalen in korte en eenvoudige tips. Onder deze valt daarom zeker degene die verwijst naar de te gebruiken lichten op. In tegenstelling tot wat velen misschien denken, is een simpele film voldoende voor bijna alle soorten video's Selfie Ring Light. Vidlokdaarom ontmoet hij u met zijn zeer persoonlijke oplossing, door op de markt een apparaat voor te stellen dat geschikt is om de scène op een eenvoudige en intuïtieve manier te verlichten. Lees meer in de onze volledige beoordeling.

Vidlok Selfie Ring Light 12 ″ recensie

Unboxing

Kijkend naar de verpakking gaven we meteen een overzicht van het product zelf, met de afbeelding op de voorkant gedrukt. In de verkoopdoos hebben we dan:

  • Vidlok Selfie Ring Light 12 ″, met een diameter van 30 centimeter;
  • telescopisch statief;
  • roterende kop voor de LED-ring;
  • opvouwbare smartphonehouder.

Ontwerp en materialen

Deze LED Ring bestaat voornamelijk uit plastic ed aluminium​ Ik moet daarom zeggen dat ik in dit opzicht geen betere kwaliteit van de materialen had verwacht en erin geslaagd was om een ​​groot deel van het publiek tevreden te stellen. Degenen die beginnen met opnemen op TikTok, of degenen die dit product als secundaire lichtbron gebruiken, zullen hier niet teveel aandacht aan besteden. Al met al is hetzij waarop de terminalconstructie vasthoudt, is vrij stevig, met alle verbindingen in de juiste positie. Er zijn drie verstelbare draaipunten en niet te vergeten het onderste deel dat stabiliteit geeft aan het statief.

vidlok

Ik was tevreden met de bevestiging van de LED-ring op de staaf, vrij basic. Maar laten we de structuur van dit apparaat beter analyseren. De laatste heeft er in feite drie aan de basis schroefdraadgaten die, indien nodig, kan worden gebruikt om drie smartphones tegelijkertijd in te voegen. In feite wordt er ook een plastic steun in de verpakking verkocht om de telefoon op zijn plaats te houden. Hierdoor heb je een goed licht op het gezicht en vermijd je vreemde schaduwen en lichtcontrasten die we anders zouden hebben als we een gewone softbox zouden gebruiken. Vanaf het onderste deel van dit apparaat is de zitting van de voedingskabel, die rechtstreeks via een poort op de stroom moet worden aangesloten USB-A​ Deze configuratie maakt het nogal dynamisch, omdat het immers ook op een pc kan worden aangesloten om goed te werken. Op het bovenste gedeelte bevindt zich ook een controller waarmee u de lichten kunt inschakelen, de intensiteit en de warmte ervan kunt wijzigen.

Zoals je misschien eerder hebt opgemerkt, heeft Vidlok ook een roterende kop in het pakket opgenomen, waarmee je de LED-ring van 120 ° in alle richtingen. Dit aspect is erg belangrijk, omdat het niet altijd mogelijk is om het gedurende de hele gebruiksperiode in dezelfde positie te houden.

Kwaliteit en bediening

Het is geen moeilijk product om te gebruiken en dit is waarschijnlijk een van zijn grootste sterke punten. Sluit hem gewoon aan, klik op "Aan / Uit" en de Ring-LED gaat branden. Vanaf hier is het dan mogelijk om de lichtintensiteit naar goed te veranderen 7 verschillende niveaus in die zin een goede dynamiek bieden. Ik verklaar u in ieder geval dat de maximale helderheid goed is 5.500K, beginnend bij minimaal 2.700K. Praktisch gezien is het verlichte oppervlak dus voldoende groot, waardoor het niet in elke situatie nodig is om voor de LED Ring te staan. Ik wil je er in feite aan herinneren dat de diameter van dit oppervlak gelijk is aan 30 centimeter, dus voldoende om het gezicht zonder problemen goed te omlijsten.

Vaak worden filters gebruikt op de belangrijkste sociale netwerken, zoals Instagram en TikTok, die in feite de achtergrondkleur van de afbeelding regelen. Bij deze LED-ring is deze handeling wellicht minder essentieel dan verwacht. Hier is het in feite mogelijk om te kiezen tussen 3 verschillende niveaus: Wit, Warm e natuurlijk​ Elk van hen verschilt van de andere, gaat van wit naar donkerder licht en neigt naar warmere tinten. Dankzij deze functie is het daarom mogelijk om verschillende effecten in de kamer te verkrijgen, waarbij u het licht kunt sturen naar de situaties waarmee u wordt geconfronteerd.

Prijs en conclusies

Vidlok Selfie Ring Light 12 ″ wordt momenteel verkocht op Rucas voor een prijs van ca. 37 euro​ Wat mij betreft is het voor deze figuur misschien wel een van de beste oplossingen die er op de markt te vinden zijn. Er zijn verschillende verlichtingsmodi en drie kleurniveaus, waardoor het behoorlijk dynamisch is.

NB Als u het vakje met de code of de link naar de aankoop niet ziet, raden we u aan om de AdBlock uit te schakelen.

Vidlok Selfie Ring Light 12 ″ - Rucas

Vidlok Selfie Ring Light 12 "is het perfecte product voor iedereen die graag plezier heeft op TikTok. Download het nu!

Meer Minder
37 €
LinkedIn

Als je bijvoorbeeld op Amazon kijkt, zijn er veel vergelijkbare producten, dus het is moeilijk te zeggen of dit apparaat echt het beste ooit is. Ik kan alleen maar uit balans raken over de werking ervan, wat naar mijn mening echt geweldig is. Als je nieuw bent bij TikTok en plezier wilt hebben op internet, is deze LED-ring misschien het product voor jou.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .