Xiaomi: het domino-effect van de 4000 Mi 11 is echt spectaculair!

xiaomi mi 11 domino 2

Bij het sponsoren van een toonaangevend product, vooral elektronisch, lanceert het productiebedrijf zichzelf in altijd originele campagnes om het te promoten. Zo vaak Xiaomi, die vooral met ik 11 als hij het echt allemaal heeft uitgevonden om het te promoten, hoe je een domino bestaande uit duizenden eenheden.

9 / 02 update: onderaan het artikel vind je het domino-effect dat Xiaomi creëerde met de duizenden Mi 11s

Xiaomi: 4.100 Mi 11 voor het domino-record met smartphones, maar iemand roept "afval"

Gepubliceerd vanaf het officiële profiel op Weibo, het nieuws dat Xiaomi zal proberen een nieuw record te vestigen voor dominostenen met de meeste smartphones ter wereld is interessant, maar sommige mensen houden niet van het idee dat duizenden exemplaren van de smartphone kunnen worden verspild.

De keuze van de Xiaomi het zou nog twee dingen kunnen betekenen: de eerste, natuurlijk, een sterke marketingcampagne over het feit dat voorraden ik 11 er zijn er heel veel. De tweede, misschien om een ​​sponsorcampagne voort te zetten die voornamelijk de CEO Lei Jun als hoofdrolspeler, maar ook om de komst op de wereldmarkt te vieren.

Het domino-effect van de Mi 11 is werkelijk adembenemend!

Na de aankondiging van het evenement heeft Xiaomi in deze uren de sessie daadwerkelijk uitgevoerd domino de 4.100 Mi 11, wat een werkelijk spectaculair resultaat oplevert, compleet met vormen die zijn toegewijd aan het vlaggenschip dat nu is gearriveerd anche in Italië. We laten je de video van het bedrijf hieronder achter.


Ben je gepassioneerd door Xiaomi? Mis dan de onze recensie van de Mi 11, de nieuwste supertop van het merk!

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
Lydsto