OnePlus Nord: de update naar Android 11 wordt hervat | Downloaden

oneplus noord android 11

Een paar maanden na rekrutering voor de gesloten versie, hier is het OnePlus North opent de deuren voor OxygenOS 11 Open Beta 1 gebaseerd op Android 11​ Laten we eens kijken naar de complete changelog en vooral de downloadlinks om de nieuwe grote update van het groene robot-besturingssysteem aan boord van het middensegment te proberen.

15 / 03 update: hervat de release van Android 11 via OxygenOS 11 op de middenklasse OnePlus Nord. We praten er direct over aan het einde van het artikel.

OxygenOS 11 en Android 11 komen aan op OnePlus Nord | Log met wijzigingen en download

oneplus-logo

Het is duidelijk dat we, omdat het een release is op basis van Android 11, een vernieuwde interface voor de gelegenheid vinden, met alle verbeteringen die we de afgelopen maanden zijn gaan waarderen. Hieronder vindt u de complete changelog van de OxygenOS geopend Beta 1 voor OnePlus North, met alle details.

 • Systeem
  • Update naar Android 11
  • Het nieuwe visuele ontwerp van de gebruikersinterface geeft u een comfortabelere ervaring met verschillende detailoptimalisaties
  • Optimaliseer de stabiliteit van sommige applicaties van derden en verbeter de gebruikerservaring
 • Ambient Display
  • Onlangs toegevoegde Insight-horlogestijl, een gezamenlijke creatie met de Parsons School of Design. Het verandert volgens de gegevens van uw telefoongebruik (instellen: Instellingen> Persoonlijke instellingen> Klokstijl)
  • Canvas-functie toegevoegd die automatisch een wireframe-afbeelding kan tekenen op basis van een foto op het vergrendelscherm op je telefoon (Pad: Instellingen-Personalisatie-Wallpaper-Canvas-Kies fotovoorbeeld en kan automatisch worden gegenereerd)
  • 10 nieuwe klokstijlen onlangs toegevoegd (in te stellen: Instellingen> Personalisatie> Klokstijl)
 • Donkere modus
  • Sneltoets toegevoegd voor donkere modus, sneltoets verlagen om in te schakelen
  • Ondersteuning van automatische functie-activering en tijdsinterval aanpassen. pad: Instellingen - Display - Donkere modus - Automatisch activeren - Automatisch activeren van zonsondergang tot zonsopgang / Aangepast tijdsinterval
 • Plank
  • Plank nieuw interface-ontwerp, de interface is duidelijker
  • Weer-widget toegevoegd, slimmer animatie-effect
 • galerij
  • Verhaalfunctieondersteuning, maak automatisch wekelijkse video's met foto's en video's in het geheugen
  • Optimaliseer de laadsnelheid van de galerij, het voorbeeld van de afbeelding is sneller

Open Beta 2 vrijgegeven | Update 24/01

Na ongeveer twee weken vervolgt OnePlus Nord zijn weg die het naar Android 11 Stable zal leiden, nu met de Open Beta 2 van OxygenOS 11. De uitrol is de afgelopen uren begonnen, dus als je al in bètatests zit, zou de updatemelding moeten hebben ontvangen. Als dit niet het geval is, voer dan een handmatige controle uit in het betreffende gedeelte. Hier is de complete changelog:

 • Systeem
  • Geoptimaliseerde weergave van de gebruikersinterface van de rekenmachine
  • De positie en animatie van sommige pictogrammen op het vergrendelingsscherm geoptimaliseerd
  • Verbeterd achtergrondbeheer van Whatsapp om meer tijdige berichten te ontvangen
  • Probleem opgelost waarbij het batterijpictogram niet werd weergegeven nadat het apparaat van liggend naar staand was gedraaid
  • De kleine kans opgelost dat de Dirac-audiotuner het geluidseffect mogelijk niet aanpast
  • De kleine kans opgelost dat alarmen niet kunnen worden ingesteld
 • Berichten
  • Probleem opgelost waarbij Messenger-bubbels niet konden verschijnen
 • camera
  • Vast histogram en horizontale referentielijn standaard uitgeschakeld
  • Knipperend met het pictogram Diepte-effect opgelost bij het fotograferen in portretmodus
 • Connectiviteit
  • Probleem opgelost waarbij SIM 2 niet als standaardkaart kan worden ingesteld

Zoals gebruikelijk in deze gevallen, stelt het bedrijf een batterijniveau van ten minste 30% voor om de OxygenOS Open Beta 1 aan boord van jezelf OnePlus North vlot.

De Open Beta 3 komt eraan | Update 04/02

In afwachting van de release van de stabiele update, ontvangt OnePlus Nord de nieuwste update van Open Beta 3 gebaseerd op Android 11. De uitrol is net begonnen: als je al deel uitmaakt van de bètatestgroep, ontvang je binnen deze uren notificaties. Als je het niet hebt ontvangen of geen deel uitmaakt van het programma, raadpleeg dan de link aan het einde van het artikel. Hier is de complete changelog:

 • Systeem
  • De gebruikersinterface-effecten van de balans tussen werk en privé geoptimaliseerd
  • Vaste wijzerplaatpictogrammen overlappen elkaar op vergrendelingsscherm
  • Probleem met witruimte in de meldingsbalk in de donkere modus opgelost
 • camera
  • Probleem opgelost waardoor de camera niet startte met snelle gebaren
  • Het onvermogen om video's af te spelen die zijn opgenomen met de camera aan de voorkant, is opgelost
 • Ambient Display
  • Het onvermogen om AOD Canvases te activeren opgelost
 • Orologio
  • Opgelost dat het niet mogelijk is om alarmen in te stellen

De stabiele release begint | Update 01/03

Hier zijn we: de release van Android 11 en OxygenOS 11 aan boord van OnePlus Nord is begonnen. Na de drie firmware van het Open Beta-programma is de uitrol van de stabiele release officieel begonnen, tot grote vreugde van de eigenaren, ook in Europa. De firmware neemt ongeveer 2,9 GB in beslag: als u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u de handmatige installatie uitvoeren via de link die u vindt in ons speciale artikel:

Download Android 11 OnePlus Nord

Update gestopt | Update 11/03

Veel eigenaren van OnePlus Nord hebben geklaagd over het niet ontvangen van de update voor OxygenOS 11 met Android 11. En er is een reden: zoals vermeld van de OnePlus-forummoderators heeft het ontwikkelingsteam besloten om het niet langer vrij te geven. De reden is altijd hetzelfde: de aanwezigheid van kever​ Het wordt steeds duidelijker hoe OnePlus maar ook andere merken zoals Xiaomi en OPPO problemen hebben met het porten van Android 11. We laten je weten wanneer de uitrol van de grote update hersteld zal zijn.

De update naar Android 11 wordt hervat op OnePlus Nord | OxygenOS 11.1.1.1 | downloaden Update 15/03

oneplus noord

Na de stop een paar dagen geleden bij de release van Android 11 stabiel su OnePlus Northheeft het Chinese bedrijf de uitrol hervat na het oplossen van de verschillende problemen: het is nu verkrijgbaar bij hier bijwerken naar OxygenOS 11.1.1.1​ De changelog meldt verschillende verbeteringen in de stabiliteit van het systeem, apps van derden en het verbruik, allemaal vergezeld van een reeks bugfixes (niet beter gespecificeerd). Als u de update wilt downloaden en verder wilt gaan met de handmatige flits, hier vindt u de nieuwe firmware die klaar is om te downloaden.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
AnyCubic