Modding wordt geserveerd, met OnePlus 9 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite en Mi MIX Fold

oneplus 9 pro xiaomi mi 11 ultra lite mix vouw modding kernel downloaden

De nieuwe smartphones van OnePlus en Xiaomi zijn onthuld en nu moeten we gewoon onze favoriet kiezen en erop slingeren. Als er echter onder uw voorkeuren apparaten zijn die openstaan ​​voor modding, wijzen we erop dat de twee Chinese huizen de broncode van de kernel van OnePlus 9 Pro, Xiaomi mi 11 ultra e Mi 11 Lite, samen met degene die is gewijd aan de top van het vouwassortiment Mijn MIX Fold.

OnePlus 9 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite en Mi MIX Fold: heeft de kernelbroncode vrijgegeven

oneplus 9 pro

Uiteraard het feit dat OnePlus e Xiaomi hebben al de kernel-broncode van de nieuwe smartphones ter beschikking gesteld is zeker goed nieuws voor fans van modding​ Zoals we allemaal weten, is dit een belangrijke stap die externe ontwikkelaars kunnen realiseren custom ROM, pit douane, mod en nog veel meer. Als je de merken kent en gezien de kenmerken van de apparaten, is het niet moeilijk voor te stellen dat er grote communities kunnen worden gecreëerd. Hieronder vind je de link naar Download van GitHub; onthoud nogmaals dat de bedrijven de kernelbroncode van hebben vrijgegeven OnePlus 9 e 9 Pro, Xiaomi mi 11 ultra e Lite e Mijn MIX Fold, allemaal klaar om de wereld van modding te betreden.

Daarnaast heeft OnePlus ook de kernelbroncode van OP 7, 7 Pro e 7T, dit keer gebaseerd op Android 11 (Downloaden​ We herinneren ons zelfs dat de voormalige vlaggenschepen onlangs zijn ontvangen upgrade naar OxygenOS 11, gebaseerd op de nieuwste versie van het groene robot-besturingssysteem.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.