OnePlus en Android 11: hier zijn welke modellen worden bijgewerkt

oneplus android 11

OnePlus is een van de allereerste bedrijven die de grote update-advertentie heeft omarmd Android 11 met de publicatie van de OxygenOS 11. Evenals Xiaomi ed OPPO, bereidt de fabrikant zich ook voor om de nieuwste firmware van het Google OS op hun smartphones te brengen. Maar gezien de verwarring gemaakt om te proberen te begrijpen welke smartphone en wanneer zij het zullen hebben, hebben we besloten een speciaal artikel te schrijven om u te helpen het te begrijpen.

Laatst bijgewerkt: 2 april

LEES OOK:
OxygenOS 10 en 11: alle bugs van OnePlus-smartphones

Dit is hoe OnePlus-smartphones zullen veranderen dankzij Android 11

OxygenOS 11 en Android 11: al het nieuws

Met de komst van Android 11 heeft OnePlus 'OxygenOS 11 ook het nieuwe management van meldingen en berichten. Het tabblad Gesprekken is toegevoegd aan de vervolgkeuzelijst, waar chats zijn gegroepeerd en gescheiden van andere meldingen. Deze chats kunnen ook worden bekeken in de Bubble-modus, in de vorm van een hersluitbaar zwevend venster.

In het vergrendelscherm van Android 11 is eindelijk de modus geïntroduceerd door OnePlus Always-On Display. Het is dus mogelijk om te profiteren van OLED-technologie, om informatie te hebben, zelfs als het scherm is uitgeschakeld, maar ook voor een Donker thema meer wijdverspreid en configureerbaar. Grafisch heeft OnePlus zijn gebruikersinterface opnieuw ontworpen om het praktischer te maken in gebruik met één hand, door elementen naar beneden te verplaatsen.

Vanuit fotografisch oogpunt brengen OxygenOS 11 en Android 11 geen grote veranderingen met zich mee op OnePlus, zo niet de toevoeging van snel delen vanuit de app camera. Binnen de galerijVervolgens is het Verhalen-scherm toegevoegd, waarin foto's worden gegroepeerd op basis van de vereeuwigde onderwerpen.

De andere opmerkelijke verandering van Android 11 op OnePlus is de introductie van de domotica controles in het oprolbare gordijn met de aan / uit-knop. Door erop te drukken heb je een venster van waaruit je snel de verschillende apparaten kunt aansturen die op het thuisnetwerk zijn aangesloten.

OnePlus: welke smartphones hebben Android 11?

Welke OnePlus-smartphones zullen de update met Android 11 ontvangen na al het aankomende nieuws te hebben besproken? Hieronder treft u een lijst aan die weliswaar geen officiële roadmap is, maar op basis daarvan wordt opgesteld update beleid waaraan het bedrijf ons gewend is. We herinneren u eraan dat we een speciaal artikel hebben waarin u beide kunt vinden stabiele releases dat die Beta van de OxygenOS 11 met Android 11.

modelbetastabiel
OnePlus 8-Vrijgelaten
OnePlus 8 Pro-Vrijgelaten
OnePlus 7T-Vrijgelaten
OnePlus 7T Pro-Vrijgelaten
OnePlus 7T Pro McLaren-editie--
OnePlus 7-Vrijgelaten
OnePlus 7 Pro-Vrijgelaten
OnePlus 7 Pro 5G--
OnePlus 6--
OnePlus 6T--
OnePlus 6T McLaren-editie--
OnePlus North-Vrijgelaten
OnePlus Nord N10 5G--
OnePlus Nord N100--
⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
Lydsto