OnePlus Nord N10 updates voor OxygenOS 10.5.11 / 12: al het nieuws

oneplus oxygenos 10.5.11 / 12
pocom3

De nieuwe software-update wordt uitgebracht op OxygenOS 10.5.11 / 12 aan boord OnePlus North N10 5G​ Niets te doen dus voor de OxygenOS 11 op basis van Android 11, die nog steeds staat moeite om aan te komen op de verwachte modellen. Maar afgezien daarvan blijft de smartphone de gebruikelijke updates ontvangen om de softwareondersteuning van het bedrijf actief te houden.

De OxygenOS 10.5.11 / 12 updates OnePlus Nord N10

De update voor OnePlus Nord N10 5G is onderverdeeld in twee takken: OxygenOS 10.5.11 voor Europa, 10.5.12 voor de wereldmarkt. De cijfers veranderen, maar niet de inhoud, aangezien het nieuws van de twee builds hetzelfde is. Als we de changelog raadplegen, ontdekken we dat de update bedoeld is om de algemene ervaring te optimaliseren, met name autonomie, veiligheid, connectiviteit en systeemstabiliteit. Hier is de complete changelog:

 • Systeem
  • Het energieverbruik van het systeem is verbeterd
  • Bekende problemen opgelost en de systeemstabiliteit verbeterd
  • Android-beveiligingspatches bijgewerkt in maart 2021
 • Connectiviteit
  • Verbeterde prestaties en stabiliteit van Wi-Fi-overdracht
  • De communicatiestabiliteit van het 5G-netwerk is verbeterd

Dit is een incrementele update, dus deze zal geleidelijk worden vrijgegeven aan alle eigenaren van OnePlus Nord N10 5G. Als u de OxygenOS 10.5.11 / 12-uitrolmelding nog niet heeft ontvangen, kunt u de downloadversie later terugvinden in onze toegewijd artikel.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
AnyCubic