OPPO Find X2 Pro in Italië is bijgewerkt met enkele verbeteringen

oppo vind x2 pro beveiligingspatch update april 2021 Italië
pocom3

Na bijna twee maanden wachten sinds de laatste release, keert OPPO Find X2 Pro terug om een bijwerken in Italië: in feite de top van het assortiment 2020 heeft een update ontvangen met enkele verbeteringen en de nieuwste beveiligingspatches voor april 2021.

OPPO Find X2 Pro: hier zijn de details van de update van april 2021 in Italië

oppo find x2 pro beveiligingspatch update april 2021 Italië 2-1

Na de Maart 2021, maar vooral na de majoor Android 11, ook deze maand (zij het enigszins vertraagd in vergelijking met de bovengenoemde) is de nieuwe release gearriveerd met het buildnummer CPH2025_11_C.64, dat in zijn changelog enkele verbeteringen aan het systeem, de communicatie en uiteraard de beveiliging brengt. In feite beginnen we met het verbeteren van de uniformiteit in sommige spelscenario's, maar ook met het oplossen van het probleem dat de stijlverandering van de game voorkwam.AOD (Always-On Display) en voor degenen die een toetsenbord in Cinese (Pinyin) loste het probleem van interpunctie op.

Door verder te gaan met implementaties voor communicatie, werd het probleem opgelost waarbij het mobiele netwerk af en toe niet beschikbaar was. Eindelijk, voor OPPO Vind X2 Pro worden bijgewerkt beveiligingspatch Android met de nieuwste release van april 2021. Dit alles is verpakt in een verpakking van ca. 350 MB.

We herinneren u eraan dat, hoewel de update is binnengekomen Italië, de uitrol is niet noodzakelijkerwijs onmiddellijk voor alle modellen, vooral als het gaat om operatorproducten. We nodigen u in ieder geval uit om de "Software-update”Van de instellingen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
AnyCubic