OxygenOS 10 Stable: link voor OnePlus-modellen | Downloaden

oneplus oxygenos

Wilt u het hier van de nieuwste versie van het OxygenOS 10 stabiel voor jou OnePlus? Onder de verschillende gepatenteerde interfaces die aanwezig zijn in het Android-veld, is de OXYGEN het is zeker een van de meest populaire. In tegenstelling tot MIUI en EMUI was het doel van het bedrijf om een ​​benadering zo dicht mogelijk bij het aandelenidee van Google te houden. In de loop van de tijd is de gebruikersinterface geleidelijk verrijkt met grafische aanpassingen en functionaliteit, waardoor deze steeds unieker wordt. Maar zoals in het geval van Xiaomi, zijn er meerdere versies van de ROM's beschikbaar op het netwerk, die worden ontwikkeld voor verschillende doelgroepen en geografische gebieden. Daarom wilden we een speciaal artikel maken waar we het link voor de hier firmware.

Hieronder vindt u daarom de lijst met OnePlus-smartphones die tot nu toe op de markt zijn verschenen waarvoor de OxygenOS 10 beschikbaar is.We herinneren u eraan dat er naast de Europese ROM ook andere geografische varianten op het net zijn, zoals de Indiase en Chinees in de vorm van HydrogenOS 10. We gaven er echter de voorkeur aan ze niet op te nemen, om verwarring te voorkomen en omdat de implementatie ervan niet zo gemakkelijk is in vergelijking met onze tegenhanger.

Laatst bijgewerkt: 27 april

LEES OOK:
OxygenOS Open Beta: link voor OnePlus-modellen | Downloaden

OxygenOS 10 Stable: alle versies beschikbaar om te downloaden voor OnePlus

Hier is de lijst met versies van de OxygenOS 10 Stable die kunnen worden gedownload voor compatibele OnePlus-smartphones. Waar vind je de indicatie " -> OxygenOS 11 ″ het betekent dat ROM is bijgewerkt en dat u het kunt vinden in het speciale artikel.

modelversieVolledige OTAOTA Incrementeel
OnePlus 810.5.10 (Europa)ScaricaScarica
10.5.11 (wereldwijd)ScaricaScarica
OnePlus 8 Pro10.5.12 (Europa)ScaricaScarica
10.5.12 (wereldwijd)ScaricaScarica
OnePlus 7T10.0.16 (Europa)ScaricaScarica
10.0.16 (wereldwijd)ScaricaScarica
OnePlus 7T Pro10.0.14 (Europa)ScaricaScarica
10.0.14 (wereldwijd)ScaricaScarica
OnePlus 710.0.11 (Europa)ScaricaScarica
10.3.8 (wereldwijd)ScaricaScarica
OnePlus 7 Pro10.0.11 (Europa)ScaricaScarica
10.3.8 (wereldwijd)ScaricaScarica
OnePlus 7 Pro 5G10.0.10 (Europa)ScaricaScarica
OnePlus 6T10.3.10 (Europa)ScaricaScarica (vanaf 10.3.9)
10.3.8 (wereldwijd)ScaricaScarica
OnePlus 610.3.10 (Europa)ScaricaScarica (vanaf 10.3.9)
10.3.8 (wereldwijd)ScaricaScarica
OnePlus 5T10.0.1 (Europa)ScaricaScarica
10.0.1 (wereldwijd)ScaricaDownloaden (200601) / Downloaden (200513)
OnePlus 510.0.1 (Europa)Scarica
10.0.1 (wereldwijd)ScaricaDownloaden (200601) / Downloaden (200513)
OnePlus North10.5.10 (Europa)ScaricaScarica
10.5.10 (wereldwijd)ScaricaScarica
OnePlus Nord N10 5G10.5.10 (Europa)ScaricaScarica
OnePlus Nord N10010.5.7 (Europa)ScaricaScarica
10.5.4 (wereldwijd)ScaricaScarica

Hoe de OxygenOS 10 Stable te installeren na het downloaden

Deze installatieprocedure van de OxygenOS 10 is geldig voor alle hier aangegeven OnePlus smartphones. Maak allereerst een back-up van uw gegevens, voor het geval u deze wilt behouden: als u een incrementele update uitvoert, worden deze niet verwijderd, maar u weet het nooit. De volgende stap is natuurlijk om de betrokken firmware voor uw model te downloaden. Verbind nu de smartphone met de pc en kopieer het gedownloade .zip-bestand naar de hoofdmap van het interne geheugen. Als je een macOS-pc hebt, kun je Android File Transfer om dit te doen.

Ga op dit punt naar "Systeeminstellingen / Update", Klik op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek, klik op"Lokale update“, Selecteer het gekopieerde bestand en selecteer "Installeren". Om de installatie uit te voeren duurt het ongeveer een minuut, start de smartphone opnieuw op en je hebt de procedure voltooid.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
Lydsto