Proscenic A9 review: de slimme keuze voor uw huis

proscenic a9 luchtreiniger review

De markt voor luchtreinigers groeit constant en is juist door de pandemie in een stroomversnelling gekomen. We hebben daarom een ​​grotere concurrentiepositie tussen de verschillende merken ervaren en dit heeft onvermijdelijk de komst van producten steeds rijker laten zien specifiche, tegen steeds lagere prijzen. Proscenic A9, hoofdpersoon van de recensie, kan worden beschouwd als de perfecte synthese van het moment en biedt veel funzionalità en interactie met stemassistenten, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zal hij ons hebben overtuigd? Laten we het samen bekijken.

Proscenic A9 recensie | Luchtzuiveringsinstallatie

Inhoud van de verpakking

De verpakking van de Proscenic A9 in recensie het is essentieel. In feite vinden we het goed verpakte product en het filter 4 in 1 incellophanato afzonderlijk. Binnenin de hardcover vinden we bovendien de gebruiksaanwijzing en een blad gewijd aan hier app Proscenic Home, te downloaden op Play Store ed App Store.

Technische kenmerken Proscenic A9

Xiaomi Mi Air Purifier 3H-functies:

  • 4 in 1 filter
  • CADR van 460 m³ / uur geschikt voor een oppervlakte tot 90 m²
  • compacte afmetingen (26 x 26 x 52 cm)
  • elektrisch verbruik tot 60 W
  • lasersensor de fijnstof atmosferische temperatuur en vochtigheid voor realtime monitoring
  • tonen HD-led
  • connectiviteit WiFi a 2,4 GHz
  • afstandsbediening via de app Proscenic Home
  • compatibel met Alexa e Google Startpagina
  • laag geluidsniveau van 25 dB (A)

Ontwerp en materialen

proscenic a9 luchtreiniger review

Voor de nieuwe luchtreiniger speelt het bedrijf aan de veilige kant. Proscenic A9in feite omarmt het het nu goedgekeurde minimale ontwerp, in de trant van Xiaomi's luchtreinigers, maar niet alleen. De witte structuur, in polycarbonaat, wordt in feite alleen onderbroken door de aanwezigheid van functionele gaten voor de afzuiging en door de front display​ De afmetingen van 52 26 cm x en het taps toelopende lichaam zorgen ervoor dat het product geen visuele belemmering vormt en, dankzij de minimalistische esthetische lijnen, de luchtzuiveringsinstallatie Proscenic A9 kan zonder al te veel problemen in elke omgeving worden geïntegreerd. 

De compactheid en de optimalisatie van de vormen hebben echter niet alleen esthetische doeleinden, in feite is er een applaus voor de fabrikant die, met behoud van afmetingen die vergelijkbaar zijn met die van een Mi luchtreiniger 3H (52 x 26 cm), garandeert een dubbele luchtverversing. In feite hebben we het over een dekking van ca. 90 m², tegen de 45 vierkante meter van de Xiaomi-tegenhanger thuis. 

Filtersysteem - Proscenic A9

Proscenic A9 het is niet alleen een geldig product in termen van ontwerp. De luchtzuiveringsinstallatie van het merk biedt in feite een filtersysteem van de nieuwste generatie, met de 4 in 1 filter in staat om te voldoen aan de vele behoeften die verband houden met de verschillende gebruikssituaties. Nauwkeuriger gezegd, het filtersysteem is onderverdeeld in 4-lagen die afzonderlijke taken uitvoeren. In feite vinden we het filter HEPA H13, actieve kool, zilverionen en antibacterieel filter. 

Deze specifieke structuur van het filter maakt een 360 ° gebruik van de luchtzuiveringsfuncties mogelijk, of u het nu wilt gebruiken om de meest klassieke slechte geuren te elimineren, of om de leefbaarheid te verbeteren in omgevingen waar schimmel en bacteriën aanwezig zijn. 

proscenic a9 luchtreiniger review

De realiteit van de feiten is dat het filtersysteem in kwestie mij volledig heeft overtuigd. Zeker het optimale gebruik van het product wordt verkregen in smallere omgevingen dan 90 m² vermeld; desondanks was in de gebieden waar ik het product gebruikte het verschil in luchtkwaliteit direct merkbaar.

Funzionamento

proscenic a9 luchtreiniger review

De nieuwe luchtzuiveringsinstallatie di Proscenic het is echt heel gemakkelijk te gebruiken: het zal mogelijk zijn om het product aan te zetten met de knop macht aanwezig op het soft-touch-toetsenbord bovenaan, van waaruit u ook de drie verschillende snelheden of, als alternatief, automatische snelheid (naar mijn mening de beste keuze). De automatische snelheid zal autonoom kunnen werken op het vereiste vermogen, gebaseerd op de waarde die wordt geretourneerd door de sensoren in de luchtreiniger, die precies worden gebruikt voor het meten van de luchtkwaliteit. Waarden die gemakkelijk toegankelijk zijn op de front display en die ook vergezeld gaat van een chromatische referentie (groen indien optimaal, geel indien gemiddeld, rood indien in slechte staat). 

proscenic a9 luchtreiniger review

Naast de automatische modus vinden we een zeer comfortabele "nacht" instelling die de neiging heeft om de decibels die door het product worden uitgestoten aanzienlijk te verminderen, tot 25 db (60% minder luidruchtig dan maximaal vermogen), om het ook 's nachts te kunnen gebruiken zonder al te veel problemen te veroorzaken.

Hoewel de luchtreiniger heel gemakkelijk te gebruiken is via het drukknoppaneel, zijn de echt interessante functies die op afstand: Proscenic A9 het is in alle opzichten een luchtreiniger slim​ In die zin heb je eigenlijk keuze te over: je kunt het bedienen met de stemassistenten Alexa e Google Startpagina, maar ook vanuit de eigen app. In het laatste geval heeft u ook toegang tot extra functies, zoals de mogelijkheid om de status van het filter te controleren en de slaaptimer in te stellen.

Onderhoud - Proscenic A9

Het verzorgen van deze luchtreiniger is kinderspel. Om het filtro binnenin, maak gewoon het deksel aan de achterkant van het lichaam los. Filter dat kan worden gereinigd en indien nodig - indien aangegeven door de applicatie - kan worden vervangen in een procedure die niet langer dan 5 minuten duurt.

Prijs en conclusies

Zoals we in het begin al zeiden, is de markt voor luchtreinigers het afgelopen jaar praktisch geëxplodeerd. Desondanks, naar onze mening, Proscenic A9 slaagt erin om gezien de prijs een belangrijke rol te spelen. Het is - waarschijnlijk - een van de meest interessante producten in de prijs / kwaliteitverhouding, aangezien het erin slaagt uitstekende slimme functies en een compleet filtersysteem te bieden, wat het dagelijkse welzijn van uw huis aanzienlijk beïnvloedt. Gezien de dekking zo breed (tot 90 vierkante meter) en gezien het straatprijs over 169 €, willen we het product aanbevelen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .