Realme Wallpaper Contest 2021: veel prijzen te winnen voor de beste wallpapers

Realme Global Wallpaper Design Contest 2021
pocom3

Samen naar de nieuwe 8 en 8 5G-modellen voor de internationale markt heeft het Aziatische bedrijf het initiatief gelanceerd Realme Global Wallpaper Design Contest 2021. Na het succes van de eerste editie keert de kans om deel te nemen aan een evenement dat een echte broeinest van creativiteit is, terug, waar het mogelijk is om respectabele prijzen te winnen die ruimte geven aan verbeeldingskracht en talent.

Realme Global Wallpaper Design Contest 2021: hoe deelnemen

realme-logo

De wedstrijd georganiseerd door Realme heeft zijn tweede editie bereikt: het is een jaarlijks initiatief dat tot doel heeft jonge talenten van over de hele wereld ruimte te geven, geroepen om hun hart te verliezen om een ​​behang te maken. De eerste wedstrijd eindigde met 7.500 verzonden achtergronden, met deelnemers van over de hele wereld (inclusief China, India, Spanje en daarbuiten). Allemaal met meer dan 138.000 Realme-gebruikers die zijn gebeld om op hun favoriete werk te stemmen. Ook dit jaar heeft het gezelschap besloten om een ​​toegift bij het evenement te doen Realme Global Wallpaper Design Contest 2021. Om deel te nemen hoeft u zich alleen maar te registreren en uw werk te uploaden naar de pagina die aan het evenement is gewijd (je vindt het hier, samen met alle details).

Realme Global Wallpaper Design Contest 2021

Deelnemers kunnen uiterlijk op 21 juni en uiteraard zullen ook in dit geval de gebruikers in twijfel worden getrokken om te stemmen en hun voorkeuren kenbaar te maken. De beste 200 zullen worden beoordeeld door een uitzonderlijke jury samengesteld uit Naoto Fukusawa (Product Design Director), GRAFFLEX (Art Director), Paco Xiao (Design Director), Chase Xu (CMO), Derek Wang (CPO) en Madhav Sheth (CEO voor Europa en India).

De 53 finalisten worden op 12 juli bekendgemaakt: de eerste plaats wint een prijs van $ 10.000, terwijl er voor alle anderen tonnen prijzen zijn (inclusief Realme-smartphones en accessoires). Hoe zit het met het initiatief Realme Global Wallpaper Design Contest 2021? Doe je mee of geniet je gewoon van de verschillende achtergronden?

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
AnyCubic