Xiaomi Mi 11 Ultra: sommige gebruikers vragen om de naamswijziging, daarom

xiaomi mi 11 ultra naamswijzigingsverzoek

Gepresenteerd zoals het vlaggenschip smartphone door Xiaomi voor 2021 (behalve de Fold), loopt het Ultra-model van de Mi 11-reeks tegen een merkwaardig "probleem" aan. Volgens sommige onderzoeken zouden sommige gebruikers de naam verandering voor Xiaomi mi 11 ultra, die de aandacht trok van Lei Jun.

Xiaomi Mi 11 Ultra: daarom zou het zijn naam en enkele oplossingen kunnen veranderen

xiaomi mi 11 ultra naamswijzigingsverzoek 2

De vraag werd, zoals gezegd, gesteld door de topmanager van Xiaomi, die uitlegt hoe sommige elementen van de marketingafdeling onthullen dat veel Chinese gebruikers het woord niet herkennen of niet kennen "Ultra'van ik 11, dus hetzelfde Lei Jun hij wendde zich tot het web om erachter te komen wat hij moest doen.

Precies om deze reden antwoordden dezelfde gebruikers dat een naamswijziging de beste oplossing zou kunnen zijn. Nou, maar welke? De hypothesen zijn om namen te gebruiken als "Extreme editie“, Zoals al is gebeurd Mijn 10 Ultra (of liever, zo noemen we het, in China gebruiken ze de bovengenoemde naam), of Mi 11 Pro +, zoals gebruikt voor de K40 topklasse.

Kortom, een heel bijzondere aflevering die in een globalisering waarin we ons momenteel bevinden echt vreemd is. Als we denken dat andere producten die in China op de markt worden gebracht, ook leuk zijn ZTE Axon 30 Ultra of hetzelfde Galaxy s21 ultra deze naam hebben, is het moeilijk de reden voor deze "ontevredenheid" te begrijpen.

Het is zeer waarschijnlijk dat deze aflevering geïsoleerd blijft en de naam blijft zo, maar het is niet uitgesloten dat Xiaomi dezelfde smartphone met twee verschillende namen voor het Westen en China kan voorstellen.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.