Het minidisplay van Xiaomi Mi 11 Ultra is een oude bekende van ons

xiaomi mi 11 ultra tweede mini-weergaveband 5 2

In zijn presentatie op 29 maart 2021 bracht Xiaomi het secundaire display terug op een smartphone. In feite is Xiaomi Mi 11 Ultra uitgerust met een tweede display, een mini-oplossing die nuttig is voor verschillende functies, maar die eigenlijk hetzelfde paneel heeft als de Mi Band 5.

Xiaomi Mi 11 Ultra: daarom is het tweede scherm hetzelfde als de Mi Band 5

xiaomi mi 11 ultra tweede mini-weergaveband 5

Dit specifieke detail werd verteld door de CEO di Xiaomi, Lei Jun, die uitlegde hoe voor de minidisplay van zijn nieuwe vlaggenschip Mijn 11 Ultra het heeft precies hetzelfde scherm als het vorige Mi Band 5​ De redenen voor deze keuze kunnen talrijk zijn, maar de meest geaccrediteerde is zeker die van het recyclen van componenten voor een nog secundair kenmerk.

Bedenk dat de weergave van Xiaomi Mi Band 5 het is een paneel AMOLED van 1.1 ", die echter een geavanceerdere visie heeft dan die van de smartbands 2020 van het merk. Terugkomend op de redenen voor de keuze, is het zeer waarschijnlijk dat de diagonaal ideaal was om in de enorme bumper te worden geplaatst die ook het cameracompartiment vormt. Kom in ieder geval Mijn 11 Ultra vanaf het minidisplay kunt u uw selfies bekijken die u met de camera aan de achterzijde hebt gemaakt, inkomende oproepen bekijken of gewoon de tijd bekijken.

Het is niet bekend of dit in de toekomst met de displays zal gebeuren Mi Band 6, wat je kunt koop hier, maar het blijft onwaarschijnlijk, want hoewel het op volledig scherm een ​​circulaire oplossing is, lijkt het, afgezien van ontwerpwijzigingen en hervoorstellen van het tweede scherm door Xiaomi, geen haalbaar pad.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.