Xiaomi bereidt een smartphone voor met een nog nooit eerder vertoonde camera

xiaomi smartphone bliksemcamera
Smart Life

Wanneer het gaat om extravagante oplossingen - maar nooit gemaakt - Xiaomi is zeker de top: we hebben gezien een revolutionaire pop-up camera, een smartphone met scrollend display dat ook naar achteren reikt enzovoort. Kortom, het werk in het huis van Lei Jun stopt nooit en vanaf het laatste octrooi gepubliceerd door Xiaomi het lijkt erop dat het bedrijf nieuwe manieren bedenkt om de lay-out van de fotocamera van hun smartphones.

Het nieuwe Xiaomi-patent toont een smartphone met een camera ... in de vorm van een bliksemschicht!

Xiaomi

De nieuwe oplossing die in dit patent wordt getoond - vandaag vrijgegeven, 20 april 2021 - toont ons er een Xiaomi-smartphone gekenmerkt door a ongepubliceerd ontwerp de fotocamera​ Terwijl de voorkant een groot paneel lijkt te herbergen met een camera onder het scherm (wat zou volgens het laatste nieuws de trend van 2021 moeten zijn), presenteert de achterkant in plaats daarvan een bliksemvormige camera, bestaande uit vier sensoren (of misschien drie modules en een LED-flitser).

Xiaomi

Zoals te zien is op de afbeeldingen die Xiaomi aan het doen is verschillende tests voor positionering van de fotografische module. Het is duidelijk dat, zoals gebruikelijk in deze gevallen, deze nieuwigheid van het Chinese huis niet noodzakelijkerwijs werkelijkheid wordt. Patenten worden vaak prototypes en niets meer; in sommige gevallen bereiken ze niet eens de staat van het prototype en blijven ze alleen op papier gedrukt.

Wat vind je van de bliksemcamera van Xiaomi? Wil je een smartphone met deze look of vind je hem te opzichtig?

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .