Xiaomi Mi 11 en Mi 11 Ultra: ernstige bugs met MIUI 12.5 en 12, oog voor update | Fix vrijgegeven

xiaomi mi 11 ultra miui 12.5 bugs

Zoals te verwachten was de overgang van MIUI 12 a MIUI 12.5 blijkt niet altijd pijnloos te zijn, zoals het geval is Xiaomi mi 11 ultra. Het komt vaak voor dat het uitbrengen van grote updates voor storingen zorgt op smartphones, door verschillende bugs en problemen. Hoe hebben we jou gerapporteerd in de afgelopen uren, Mi 11 Ultra ontvangt de update naar MIUI 12.5 Stable ook in Europa. Het bedrijf deed het echter prompt uitrol gestopt na de verschillende meldingen van ontevreden gebruikers.

31 / 05 update: de fix-update voor Xiaomi Mi 11 Ultra arriveert. We praten erover aan het einde van het artikel.

De update naar MIUI 12.5 levert problemen op voor de eigenaren van Xiaomi Mi 11 en Mi 11 Ultra

Al in ons artikel hebben sommige eigenaren van Xiaomi Mi 11 Ultra geklaagd over problemen met MIUI 12.5. Volgens de rapporten die op het net circuleerden, bleek de grote update allesbehalve bruikbaar vanwege zijn onbestendigheid. Xiaomi heeft toen de release ingetrokken V12.5.2.0.RKAEUXM bestemd voor Europa: degenen die nog niet zijn bijgewerkt, zullen moeten wachten op de volgende release die hopelijk vrij is van deze problemen.

xiaomi mi 11 ultra miui 12.5 bugs

Als dat ook niet genoeg is Xiaomi Mi 11 heeft problemen, in dit geval met de MIUI 12. Raadplegen van de laatste Wekelijks bugrapport van het officiële Xiaomi-forum wordt gemeld dat de Europese merk ROM Vodafone zou de apparaten opsturen bootloop. De aanstootgevende ROM is het V12.0.6.0RKBEUVF, maar Xiaomi verzamelt rapporten om te begrijpen of het geïsoleerde gevallen zijn of niet. Als je nog niet hebt bijgewerkt, raden we je aan om dit niet te doen totdat de situatie duidelijker is.

De oplossing voor Mi 11 Ultra arriveert | Update 31/05

Hier is de verklaring van Xiaomi Italia:

"We zijn ons ervan bewust geworden dat Mi 11 Ultra-gebruikers mogelijk een herstartprobleem zijn tegengekomen bij het gebruik van GPS na de MIUI 12.5-update. Wij verontschuldigen ons voor de overlast die wij hebben veroorzaakt. De nieuwe versie (V12.5.3.0.RKAEUXM) is uitgebracht om dit probleem op te lossen. Bedankt voor de rapporten en uw steun. " Hieronder vindt u meer informatie over het probleem."

Als u hetzelfde probleem bent tegengekomen, weet dan dat de update al is uitgebracht en u deze kunt vinden in ons speciale artikel.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren