Het tweede scherm van de Mi 11 Ultra is niet duur, maar het is moeilijk te ontwerpen

xiaomi mi 11 ultra tweede display-ontwerp

Aangekomen op de markt met alle gebouwen Koning van de categorie, Xiaomi mi 11 ultra wordt nog steeds besproken en niet alleen voor de uitvoeringen. In feite zijn we teruggekomen om te praten over de eigenaardigheid ervan tweede display, die alleen voor Xiaomi mi 11 ultra het was gemakkelijker te bereiken dan de ontwerp.

Xiaomi Mi 11 Ultra: Lei Jun legt de moeilijkheden uit bij het ontwerpen van het tweede scherm

xiaomi mi 11 ultra tweede schermontwerp 2

In de afgelopen weken hebben we de gelegenheid gehad om te vertellen wat er achter het secundaire scherm zit dat op de supertopreeks van het merk is geïnstalleerd. We weten het vooral Waar komt hij vandaan het paneel dat werd gebruikt om het te maken. En inderdaad Lei Jun, CEO van Xiaomi, legde in een interview uit dat het tweede scherm van de Mijn 11 Ultra, het is helemaal niet moeilijk om te produceren, aangezien de te gebruiken materialen verre van duur zijn en daarom aan de vraag kan worden voldaan.

Wat eigenlijk heel moeilijk was, legt hij uit, was er ontwerp deze tweede display. Allen voor een een kwestie van ruimte op de achterkant van de smartphone, wat het de ingenieurs bij Xiaomi, die er echter in slaagden een respectabel product te brengen. Tuurlijk, voor iemand gebrek van dit secundaire paneel zou hebben geleid tot een even krachtig apparaat en vooral gemakkelijker te repareren, maar om op te vallen Mijn 11 Ultra hij had een verandering van tempo nodig.

En jij, wat vind je van het nieuwe Xiaomi-topassortiment? Denk je dat het tweede scherm echt nuttig kan zijn? Laat het ons weten in de comments.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren