Xiaomi volgt Huawei en Alibaba in de top 50 van Chinese merken ter wereld

xiaomi top 50 beste chinese merken ter wereld kantar brandz 2
pocom3

Omdat we een idee hebben van wat de Chinese markt kan zijn en vooral wat Chinese merken de wereld te bieden hebben, hebben we ook geleerd te begrijpen wie de echte reuzen zijn. En in de ranglijst van Kantar BrandZ, In Boven 50 2021 van de beste Chinese merken ter wereld, Xiaomi begon de klim naar het podium bezet door Huawei, ByteDance e Alibaba.

Xiaomi nadert het podium, Huawei ingehaald door ByteDance en Alibaba in de ranglijst van de 50 beste Chinese merken ter wereld

xiaomi top 50 beste chinese merken ter wereld kantar brandz

Volgens het rapport dan door Kantar BrandZTen opzichte van 2020 zijn de hiërarchieën tussen Chinese merken drastisch veranderd. In feite met 2.064 puntenAlibaba is momenteel het beste Chinese merk ter wereld, terwijl het vorig jaar op de derde plaats stond. Hetzelfde lot voor ByteDance, die daarmee stijgt van de vierde plaats naar de tweede plaats 2.049. Dit alles ten nadele van Huawei, dat met de rangschikking van de eerste naar de derde plaats wordt gezien 1.993 en gehield door Xiaomi dat een positie omhoog gaat, onderdrukt Lenovo (voormalig tweede) en wordt geplaatst in 1.831 punten.

Dit voor het merk van Lei Jun het is een heel belangrijke mijlpaal, synoniem met een zekere wereldwijde erkenning ondanks het feit dat thuis, in termen van verkoop, merken die eronder staan ​​in de ranglijst zoals OPPO, zesde en in sterke groei zoals je hier kunt lezen, Maar ook vivo e OnePlus (hier speelt internationaliteit veel). Het is ook interessant om te zien dat Honor ook aanwezig is in de ranglijst, waarschijnlijk vanwege de druk op commerciële onafhankelijkheid van Huawei.

Kortom, voor Xiaomi het besef een merk te zijn dat in toenemende mate wordt beschouwd en gewaardeerd, is duidelijk geworden en gaat verder dan alleen cijfers, het vertrouwt op zijn voorstel dat is gewijd aan de prijs / kwaliteitverhouding die met name in Europa is bereikt en gaat concurreren met reuzen zo'n gewicht Alibaba e ByteDance, verwoestend met hun e-commerce en multimediadiensten.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
AnyCubic