Huawei keert terug om de oplader aan zijn smartphones te leveren

huawei levering smartphone oplader herstel 2
Smart Life

Al had Huawei tot aan de Mate 40-serie altijd de oplader geleverd. Met de daaruit voortvloeiende herschikking van zijn line-up en de komst van HarmonyOS, Huawei-modellen uitgerust met dit besturingssysteem waren niet langer uitgerust met equipped caricabatterie maar het lijkt erop dat het merk op het punt staat om te draaien qua aanbod.

Huawei: daarom had het de oplader verwijderd en de voeding opnieuw opgestart

huawei levering smartphone oplader herstel

Toen het nieuws van Huawei kwam dat het de opladers had verwijderd van smartphones zoals Mate 40 Pro, Stuurman X2, Nova 8 Pro en anderen die een versie met native HarmonyOS ontvingen, waarbij smartphones de prijs van het accessoire verdisconteerden, iemand had speciaal thuis zijn neus opgetrokken. Maar waarom deze keuze? In tegenstelling tot de redenen die door andere merken worden aangevoerd, gebeurde dit in het geval van Huawei vanwege een groot gebrek aan IC-chipsets die juist nuttig zijn voor de opladers die door het merk worden geproduceerd.

Maar nu lijkt het erop dat de situatie is teruggekeerd en dat Huawei de levering van zijn merkopladers heeft hervat. Alles behalve de oplader voor 65W laptop maar ook dat moet worden opgelost. Het gevoel is dat de volgende smartphones van het merk niet zonder oplader zullen zijn, maar dat er in deze zin steeds meer en krachtigere apparatuur zal aankomen.

Kortom, een steeds bijzondere situatie die van Huawei dat een poco a poco probeert een manier te vinden om in elke sector terug te keren naar uitstekende niveaus, hoewel de moeilijkheden groot en complex blijven om in de nabije toekomst te ontsluiten.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .