Meizu heeft Flyme for Car niet opzij gezet: het project is vivo en goed

meizu flyme voor auto

In een tijdperk waarin auto's slimmer worden, beginnen zelfs tech-merken je met belangstelling aan te kijken. Na Huawei, vooral daarna Xiaomi, Ook Meizu betreedt de auto-industrie en kondigt zijn slimme autosysteem aan Flyme voor auto: hier vindt u al het nieuws en geruchten over het nieuwe werkterrein van het Chinese bedrijf.

22 / 06 update: we komen terug om te praten over Meizu en Flyme for Car protagonist van een nieuwe certificering die hoop doet rijzen over de stand van zaken. Vind alle details direct aan het einde van het artikel.

Meizu: wat te verwachten met de Flyme For Car

meizu flyme voor auto smart car-systeem

Volgens de aankondiging zal ook een reeks voertuigen het Flyme-ecosysteem betreden, of beter gezegd slimme auto's, die zullen worden uitgerust met de Flyme voor auto​ Maar wat kun je verwachten? Hoogstwaarschijnlijk zal dit nieuwe besturingssysteem niet verschillen van Huawei HiCar, Maar ook Android Auto ed Apple CarPlay​ Dus we verwachten een infotainment van automerken die ervoor kiezen om op de oplossing te vertrouwen Meizu.

De Flyme kennende, aangekomen bij de versie 9, zal dit systeem vrij slank zijn, maar vol met functies, die de gebruikershandleiding interactief en risicovrij maken, misschien met een belangrijke samenhang met de Meizu, vooral de smartphone​ Het is ook niet uitgesloten dat het besturingssysteem van de auto in de toekomst mogelijk te koppelen is aan het ecosysteem Lipro slimme huis, die dan nieuwe slimme apparaten zouden kunnen hebben om hun auto te besturen.

Kortom, omdat het een vage aankondiging van Meizu is, kun je alles van Flyme For Car verwachten, maar we zullen een paar weken moeten wachten om beter te omschrijven wat het eigenlijk is.

Meizu kondigt samenwerking aan met MINI

meizu flyme voor auto

In de afgelopen uren kondigde het Chinese bedrijf zijn eerste samenwerking op een nogal vage manier aan, met nieuws over de autosector. Velen verwachtten wat nieuws over Flyme voor auto, maar desondanks is er voor iedereen een koude douche aangekomen: Meizu heeft de samenwerking met MINI onthuld en het uiterlijk van het "Meizu 18" -logo gedrukt langs de zijkant van de auto Mini JCW die zullen deelnemen aan de Aziatische Rallykampioenschappen.

Geen nieuws over zijn autosysteem, maar gezien het ongeduld van enthousiastelingen wilde het bedrijf aangeven dat de ontwikkeling doorgaat Tijdig, zoals verwacht.

Meizu is Flyme For Car niet vergeten: een nieuwe certificering waargenomen | Update 22/06

flyme voor auto

Il marchio Flyme voor auto het werd officieel thuis geregistreerd: de naam verscheen op 4 juni 2021 in de speciale database. Het is dus een recente publicatie, die een aanwijzing geeft over de status van het werk. Na een eerste aankondiging maanden geleden en het nieuws over de samenwerking met MINI, is de Meizu per auto is van de radar verdwenen. De registratie van het merk geeft echter aan dat de werken snel vorderen: is er nieuws op komst de komende maanden?

Van het Chinese bedrijf ligt alles stil en biedt het nieuwe document geen stof tot nadenken. Er wordt verwezen naar: 42 soorten ontwerpend onderzoek, maar het verwijst waarschijnlijk naar de logo van het merk en de mogelijke variaties geregistreerd door het Aziatische huis.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren