MIUI 13: zo zou het controlecentrum van Xiaomi kunnen veranderen

xiaomi miui 13 controlecentrum
Foton Ultra

De maand augustus nadert en daarmee ook het evenement Xiaomi die onder de hoofdrolspelers de MIUI 13. Er is nog niets zeker, maar geruchten hebben herhaaldelijk aangegeven dat het volgende maand zal aankomen, samen met Mi MIX 4 e Mijn 5-pad. Maar laten we de twee nieuwe apparaten opzij zetten om ons te concentreren op de nieuwe versie van de gebruikersinterface van Xiaomi, aangezien het lek van vandaag een van de belangrijkste nieuwigheden zou onthullen. Zoals je weet, betekende het debuut van MIUI 12 de introductie van de controle Center, element van liefde en haat voor Xiaomi-gebruikers. Ik haat het vanwege de verschillende bugs die het nog steeds teisteren, liefde voor het effectieve gebruiksgemak en grafische tevredenheid.

Xiaomi zou het controlecentrum kunnen veranderen met MIUI 13

Hoewel het misschien niet de meest originele software is die ooit is gevonden, is het Control Center een hoeksteen voor de gebruikersinterface van Xiaomi en dat zal het ook zijn voor MIUI 13. Ook omdat we absoluut niet verwachten dat het wordt geëlimineerd, inderdaad. Zelfs met de MIUI 12.5, overgangsupdate, was er een zeer welkome nieuwigheid, namelijk detoevoeging van domotica-bedieningen rechtstreeks van dit gordijn. Wat zal er daarom veranderen met de komst van de meer indringende MIUI 13? Om het te onthullen zou er een screenshot op het net verschijnen, waarmee een Chinese gebruiker het volledig zou hebben onthuld.

xiaomi miui 13 controlecentrum

Als je ooit een Xiaomi-smartphone met MIUI 12 hebt gebruikt, zul je merken dat de aangebrachte wijzigingen anders zijn. Het bovenste gedeelte blijft vrijwel ongewijzigd, met de klassieke statusbalk met tijd, datum, temperatuur en pictogrammen voor instellingen en wisselt wijziging. In het onderstaande gedeelte zien we echter verschillende veranderingen, te beginnen met de toevoeging van één tegel met daarin dataverbruik, stappenteller, schermuren en financiële acties. De volgende zijn de gebruikelijke tegels vierkant voor datanetwerk, Wi-Fi en Bluetooth, terwijl onder de ronde voor secundaire snelkoppelingen. Maar de andere nieuwigheid wordt vertegenwoordigd door de twee schuifregelaar voor helderheid en audio.

Dat van de helderheid was er al, maar het was horizontaal, terwijl het zo verticaal ook de toevoeging mogelijk maakt van een speciaal voor het smartphonevolume. Het valt echter nog te bezien of het daadwerkelijk een betrouwbaar lek is of niet, dus ik kan je niet verzekeren dat het geen hoax is. We herinneren u eraan dat binnenkort de MIUI 13 Beta zou zijn debuut kunnen maken op compatibele smartphones: in dit opzicht er is een speciaal artikel met de lijst met modellen die moeten worden bijgewerkt.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .