Redmi Note 8 is in Europa bijgewerkt naar Android 11 | Downloaden

redmi merkt 8 Android 11 op
Foton Ultra

Na Redmire 9, de update die het met zich meebrengt, is officieel begonnen in dezelfde gebieden Android 11 aan boord Redmi Note 8. Een update waar gebruikers lang naar uitkijken, hoewel het zoals gewoonlijk goed is om te onthouden dat het echte nieuws met de MIUI 12.5. En voor het overzetten van de nieuwste versie van MIUI op Note 8 zal het nog even duren, zowel omdat het niet een van de meest recente modellen is als voor ondervonden problemen en vertragingen door het ontwikkelingsteam.

07 / 07 update: de update naar Android 11 op Redmi Note 8 begint ook in Europa. Vind alle details aan het einde van het artikel.

Het is tijd om te upgraden naar Android 11 voor Redmi Note 8

android 11 xiaomi

Precies om deze reden betekent de landing van Android 11 op Redmi Note 8 mogelijk niet de opname van al het nieuws van Google. Onder deze vinden we een reorganisatie van meldingen met het tabblad Behoud, chats in zwevende Bubbles-vensters en slimme antwoorden, nieuw beheer van app-machtigingen en andere kleine innovaties. De update die arriveert op de Xiaomi mid-range gaat echter ook in dit geval over de MIUI 12 China Stal, met de build V12.0.3.0.RCOCNXM. Het zal nog wel even duren voordat dezelfde update ook in het Westen aankomt in de vorm van ROM Global en EEA.

Ook in Europa | Update 07/07

Het duurde meer dan een maand, maar de update die Android 11 naar Redmi Note 8 brengt, komt er ook aan Europa. Goed nieuws voor smartphonebezitters, ook omdat de Redmi Note-serie tot nu toe slechts één grote update kreeg. De komst van Android 11, aan de andere kant, betekent 2 grote updates, geboren met Android 9 Pie aan boord: dat Xiaomi naar ons heeft geluisterd? We wijzen er echter op dat de build V12.0.2.0.RCOEUXM het is er een Stabiele bèta, daarom alleen bedoeld voor Mi Pilots die de laatste tests van de zaak zullen moeten doen. Als je geïnteresseerd bent, kun je de ROM downloaden van ons speciale artikel, maar doe het alleen als je weet wat je doet.


⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .