Tineco PWRHERO11 SNAP review: eenvoud ontmoet netheid

tineco pwrhero11 snap cover review
Foton Ultra

In het enorme ecosysteem van schoonmaakproducten voor thuis spelen draadloze cycloonstofzuigers een leidende rol naast robots. Er zijn nu alle soorten, prijsklassen en functionaliteiten, maar er is een merk dat de breedst mogelijke catalogi aanbiedt en het is Tineco, onze kennis van lang bestaand, die altijd een manier vindt om een ​​stofzuiger van een bepaalde kwaliteit te lanceren en die een eerlijke prijs heeft, zoals in het geval van PWRHERO11 SNAP, protagonist hiervan recensie.

Tineco PWRHERO11 SNAP review

Inhoud van de verpakking

tineco pwrhero11 snap 01 review

Zoals altijd is de verpakking erg rijk Tineco, die niets missen aan de eigenaren van de stofzuiger van dienst en niet minder voor de PWRHERO11 SNAP van deze recensie. In tegenstelling tot de andere modellen is de doos dit keer echter compact, gemaakt van gerecyclede materialen en zeker niet rommelig.

Wat de inhoud betreft, komen we meteen de twee veilingen van de centrale structuur tegen, de borstel hoofd met LED (altijd handig), de motor met tank en batterij, de borstel voor handmatig gebruik voor oppervlakken zoals tafels, het accessoire voor scheuren en die voor i haar. Presenteer ook de muursteun en handleidingen zeer compleet. Kortom, er ontbreekt niets.

Ontwerp en materialen

tineco prwhero11 snap 02 review

Zeer vergelijkbaar met de Pure One X in de kleuren valt het op door een module met transparante kunststof afwerkingen, dit door een grotere tank, die goed past bij de geverfde aluminium structuur, dit keer verdeeld in twee blokken.

Het is echter licht, eenvoudig en dit zijn waarschijnlijk de sterke punten van de PWRHERO11 SNAP, het is absoluut een product dat streeft naar beheersbaarheid en compactheid.

Specificaties

  • Motorvermogen: 450W;
  • Zuigkracht: 20.000 Pa / 120W Max;
  • Geluid: 75-85 dB;
  • Afmetingen: 110.7 x 26.5 x 21.4 cm;
  • Container capaciteit: 0.6 L;
  • Batterij: 2.500 mAh

Zuigkracht en werking - Tineco PWRHERO11 SNAP review

tineco prwhero11 snap 03 review

Voordat we kunnen praten over hoe krachtig deze stofzuiger is of hoe hij werkt, moeten we het hebben over de manoeuvreerbaarheid. Ondanks de grote motor- en tankmodule presteert hij zeer goed en is hij zeer comfortabel in beide standen standaard, beide in modus gereduceerd (dus met een structuur met een enkele staaf), beide in modus stofzuiger.

Dit gezegd hebbende, laten we zeggen dat de maximale zuigkracht nog steeds bevredigend is om te zijn van 120W. Onder andere zowel in de minimale als maximale modus hebben we een acceptabel geluidsniveau. De LED om donkere gebieden te verlichten is altijd een niet te onderschatten gemak.

Zelf doen

tineco prwhero11 snap 04 review

De autonomie is in principe voldoende voor een standaard schoonmaakbeurt, maar verwacht geen wonderen. Dit komt omdat het varieert van ca 40 minuten in minimale modus ai 15 van de maximale modus, die een volledige zuigkracht mogelijk maakt, hoewel het soms onderhevig is aan meer passen.

Tineco PWRHERO11 SNAP Review - Prijs en conclusies

Toen we het voor het eerst hadden over prijs eerlijk gezegd zou daarom een ​​stofzuiger als de bewuste Tineco eigenlijk zo moeten kosten. In een bereik van ca 190-200 €, we vinden het zoals vaak gebeurt op Amazon, het past perfect bij ons en we geloven niet dat het meer zou moeten kosten, maar ook niet minder.

En dit brengt ons bij de conclusies van deze recensie del Tineco PWRHERO11 SNAP, die naar onze mening gericht is op een publiek dat op zoek is naar een no-nonsense, comfortabele, lichte stofzuiger die zijn werk doet zonder het te overdrijven met slimme opties van andere bekende modellen, die echter misschien een langere autonomie aan hun kant hebben.

We herinneren je eraan dat je zowel de coupon rechtstreeks op de productpagina kunt toepassen als de kortingscode die je in het onderstaande vak vindt om de aangeboden prijs te krijgen.

NB Als u de aankooplink niet ziet, raden we u aan AdBlock uit te schakelen.

Tineco PWRHERO 11 SNAP

Pas de coupon toe op de productpagina of de hier weergegeven kortingscode.

Aanbieding geldig t/m 24 juli 2021.

Meer Minder
194 €
LinkedIn
⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .