Xiaomi werkt Game Turbo bij met nieuwe visuele effecten

xiaomi miui game turbo-update
Foton Ultra

Met de lancering van het voormalige Mi 9-vlaggenschip waren we getuige van het debuut van de modus Game Turbo (ook wel Turbo Videogames genoemd) binnen de MIUI van Xiaomi. Dat was een van de eerste stappen bij het bouwen van een MIUI die de gamewereld in toenemende mate ondersteunt. Ook omdat we ons herinneren dat Xiaomi zelf van zijn Black Shark een submerk heeft dat volledig is gewijd aan de categorie gaming-telefoons. In de loop der jaren hebben we gezien hoe de reeks gaming-tools is verfijnd, zoals met deze nieuwste update die het wil introduceren nieuwe visuele effecten.

Xiaomi's Game Turbo-modus krijgt een update voor grafische effecten

Het potentieel van Xiaomi's Game Turbo-modus is opmerkelijk: je hebt bijvoorbeeld gezien hoe geavanceerde GPU-instellingen te ontgrendelen? Binnen de beschikbare instellingen zijn er ook optimalisaties met betrekking tot wifi-verbinding, verhoogde gevoeligheid van het aanraakscherm, audioverbeteringen, minder ingrijpende meldingen en meer. In dit geval verschuift de update naar een puur esthetisch aspect en introduceert enkele chromatische animaties voor die smartphones met toetsen aan de zijkant. Binnen de nieuwe minus “Kleuranimaties” is het mogelijk om te kiezen tussen een palet dat varieert van rood over blauw tot groen. Op deze manier houden smartphones van Black Shark 4 ze kunnen deze animaties zien wanneer triggers op het zijframe worden ingedrukt.

Net als alle software-innovaties die door Xiaomi zijn geïntroduceerd, gaat deze Game Turbo-modificatie ook als eerste over van de MIUI Beta-ROM's. In het bijzonder werd het geïntroduceerd met de versie 21.7.5 van MIUI 12.5 Beta en zal vervolgens naar stabiele ROM's voor het publiek worden gebracht.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .