Xiaomi Mi 11 en Mi 11 Ultra: nieuws voor oververhittingsproblemen

mi 11 ultra

Na i Redmi Note 10 Pro weergaveproblemen we komen terug om over Xiaomi en rapporten van gebruikers te praten. Deze keer hebben de Chinese Mi-fans temperatuurproblemen met Xiaomi Mi 11: The oververhitting het zou zo hoog zijn dat er interne schade ontstaat aan de apparaten die door het defect zijn getroffen.

19 / 07 update: Xiaomi heeft een nieuwe update uitgebracht met de fix die het oververhittingsprobleem oplost. Vind alle details direct aan het einde van het artikel.

Temperatuurproblemen voor Xiaomi Mi 11: meldingen van overmatige oververhitting komen binnen

Xiaomi me 11

Volgens wat werd gemeld door dezelfde Chinese media, komen de meeste rapporten zelfs uit de commentaren die aanwezig zijn in het Weibo-profiel van Lei Jun, CEO en oprichter van het bedrijf (zeer actief op sociale netwerken). Diverse enthousiastelingen hebben geklaagd over de temperatuur problemen met Xiaomi Mi 11 en in poco de tijd dat de rapporten zijn toegenomen. Dit zijn echter geïsoleerde gevallen, ook al zetten ze ons aan het denken gezien de omvang van de schade. Volgens wat werd gemeld, zou de oververhitting van de getroffen Xiaomi Mi 11 de temperatuur zo sterk verhogen om te creëren hardware schade. Concreet zijn er meldingen van verbrande moederborden en dus van apparaten die nu onbruikbaar zijn.

Samenvattend lijkt het erop dat dit een inherente fout is in het systeem van warmteafvoer. Op dit moment is er echter geen officieel bericht van Xiaomi vrijgegeven en wachten de Mi-fans op antwoorden. Zodra we meer weten of officieel nieuws binnenkomt, zullen we het artikel bijwerken met alle details.

Zoals gespecificeerd in het artikel, benadrukken we uiteraard nogmaals dat dit problemen zijn die verband houden met Chinese eenheden en dat er op dit moment geen rapporten zijn binnengekomen vanaf onze breedtegraden.

Xiaomi brengt de oplossing uit voor Mi 11 oververhittingsproblemen | Update 30/06

De afgelopen maanden hebben we het gehad over de oververhittingsproblemen van Xiaomi Mi 11: terwijl de Global-modellen geen grote problemen lijken te hebben (met een stijging van de temperaturen die alleen te maken hebben met de zwaardere games), in China de situatie is heel anders. Verschillende Aziatische gebruikers hebben gemeld ook problemen ernstig, met niet bepaald spannende gevolgen voor de gezondheid van het vlaggenschip.

Xiaomi me 11

Echter, na heel lang wachten, heeft Xiaomi hier eindelijk een oplossing uitgebracht: de update naar MIUI 12.5.9.0KBCNXM China stabiel optimaliseert het koelsysteem van Xiaomi Mi 11 en lost het probleem van te hoge temperaturen op. Naast deze nieuwigheid zijn er ook andere verbeteringen voor de gebruikerservaring.

Ook repareren voor Mi 11 Ultra | Update 19/07

Na het standaardmodel hebben de eigenaren van Xiaomi mi 11 ultra de oververhittingsproblemen worden geleidelijk opgelost. Zoals gemeld in China, met de laatste update van de MIUI 12.5 Beta in versie 21.6.14 goden zijn opgemerkt daalt in temperatuur. Degenen die de nieuwste firmware hebben kunnen testen, spreken van een verlaging tot 5 ° C, ideaal voor het behoud van interne warmte die de gebruikservaring niet schaadt.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren