Xiaomi Mi 11 Ultra-updates en het tweede scherm wordt nog nuttiger

Xiaomi Mi 11 Ultra tweede scherm
Foton Ultra

La creazione di Xiaomi Mi 11 Ultra heeft de bereidheid van het bedrijf getoond om zich los te maken van de massa en iets origineels voor te stellen. Dit blijkt uit de implementatie van a tweede display die, hoewel al in het verleden gezien, tot op heden op geen enkele andere smartphone aanwezig is. Een heel interessant idee, maar het heeft veel optimalisatie nodig om echt nuttig te zijn en geen doel op zich. Het was dus niet het debuut, aangezien we het gebrek aan functies opmerkten die leuk maar vooral handig zouden zijn geweest dat het tweede display had.

Het tweede scherm van Xiaomi Mi 11 Ultra wordt interessanter met MIUI 12.5

In de afgelopen weken hebben we erover gesproken update komt eraan waardoor het kleine secundaire scherm van de Xiaomi Mi 11 Ultra meer zou werken. Een update die vooral gericht was op het verbeteren van de integratie met de fotografische sector, door die functies toe te voegen die velen hebben gemist. Nu is het echt zover nieuwe update die een belangrijke nieuwigheid introduceert, maar die niet het puur multimediale aspect betreft.

Zoals u in het onderstaande menu kunt zien, is het item "Super energiebesparing". Een functie die, wanneer geactiveerd, het hoofdscherm uitschakelt en ervoor zorgt dat alles alleen door het achterste scherm wordt beheerd. Eenmaal geactiveerd, zijn de enige beschikbare opties het bekijken van de tijd, het aannemen van oproepen en alleen naar alarmnummers bellen. Wat Xiaomi verklaart is dat, met deze modus aan, de smartphone kan bereiken tot 14 dagen van autonomie met een enkele lading (variabelen apart).

xiaomi mi 11 ultra tweede scherm energiebesparing

Deze nieuwigheid is geïmplementeerd aan boord van de update naar MIUI 12.5.10.0, voorlopig alleen beschikbaar in fase China Stabiel. Je kunt het downloaden in ons speciale artikel, waar je de Global / EEA ROM zult vinden wanneer (en of) deze zal worden uitgebracht.


⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .