Xiaomi Mi 9-updates in Europa naar MIUI 12.5 | Downloaden

xiaomi mi 9 miui 12.5
Foton Ultra

Gisteren was het de beurt aan I 9T, Vandaag bij Mi 10T in Europa en nu ook Xiaomi Mi 9 begin met het downloaden van de update naar MIUI 12.5 stabiel. Op deze manier begint Xiaomi zijn nieuwste grote update uit te brengen, zelfs in de top van het assortiment van twee generaties geleden. Voor zover zijn Android-updatebeleid niet spannend, MIUI-updates worden al heel lang uitgevoerd. Op deze manier kunnen zelfs degenen die het vlaggenschip van 2019 bezitten, updaten naar de nieuwste versie van de eigen gebruikersinterface.

07 / 07 update: de update naar MIUI 12.5 voor Xiaomi Mi 9 begint ook in Europa zijn weg te vinden. Vind alle details in het artikel.

De update naar MIUI 12.5 Stable voor Xiaomi Mi 9 begint

xiaomi miui 12.5

Als je de dynamiek van de Xiaomi-update volgt, zou je kunnen raden dat de update naar MIUI 12.5 voor Xiaomi Mi 9 nog lang niet overal wijdverspreid is. Op dit moment is de uitrol ongeveer de China stabiel, met de build V12.5.3.0.RFACNXM, dus voor wereldwijde en EER-gebruikers zullen we nog moeten wachten.

Wereldwijde uitrol van start | Update 18/06

Zelfs de niet-Chinese eigenaren van Xiaomi Mi 9 beginnen de langverwachte update te ontvangen die de MIUI 12.5 met zich meebrengt. De build in kwestie is de V12.5.1.0.RFAMIXM, verwijst dan naar de versie Globaal, maar de update is nog steeds beperkt tot een paar gebruikers. Ja, want zelfs in dit geval staan ​​we voor de release Stabiele bèta, dus het komt alleen naar de Mi Pilot-bètatesters.

Ook in Europa | Update 07/07

Eindelijk komt ook de update met de MIUI 12.5 voor Xiaomi Mi 9 binnen Europa. Nogmaals, echter de bouw V12.5.1.0.RFAEUXM bevindt zich nog in de stabiele bètafase. Maar als je ons echt niet hebt laten wachten en toch de nieuwe gebruikersinterface wilt proberen, kun je de ROM handmatig downloaden en installeren (op eigen risico):

MIUI 12.5 Changelog

 • Systeem
  • Nieuw - Reactie op gebaren is nu direct
  • Nieuw - Met 20x meer weergavekracht zijn er nu weinig grenzen aan wat u op het scherm kunt zien.
  • Nieuws - Met aangepaste aanpassingen op basis van het apparaatmodel, wordt elke telefoon sneller na de update.
  • Optimalisatie - MIUI wordt lichter, sneller en duurzamer.
  • Android-beveiligingspatches bijgewerkt in juni 2021.
 • Opmerking:
  • Nieuws - Stel mindmaps samen met complexe structuren.
  • Nieuws - Nieuwe tools voor krabbelen en tekenen.
  • Nieuws - Houd een schets ingedrukt om de streken automatisch aan te passen.
  • Nieuw - Met een snelkoppeling naar gebaren kun je nu overal notities, taken en uittreksels maken.
  • Nieuw - Fragmenten slaan teksten, URL's en afbeeldingen op in Notes met slechts een paar simpele tikken.
  • Nieuw - Dynamische lay-outs tillen typografie in Notes naar een nieuw niveau.
  • Compleet nieuwe notities.
⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .