MIUI 12.5 en 12: alle bugs op Xiaomi, Redmi en POCO

miui 12 bug
Foton Ultra

La MIUI 12.5 komt op de nieuwste modellen geproduceerd door Xiaomi, redmi e POCO, zoals de officiële routekaart, maar ik kever kan op de agenda staan, zelfs in het geval van de vorige MIUI 12. Officieel gepresenteerd aan het eind 2020, blijkt de nieuwe versie van de gebruikersinterface van Xiaomi bijzonder populair te zijn. Naast het esthetische herontwerp dat is aangenomen, introduceert de firmware verschillende functionele innovaties, voornamelijk een toename van privacy en beveiliging. Dit betekent echter niet dat er geen builds zijn met min of meer relevante problemen die sommige modellen teisteren.

Om een ​​zo breed mogelijk overzicht te hebben, hebben we een artikel gemaakt met daarin alle bugs notities die binnen de gemeenschap worden besproken. Het is niet zeker dat je, als je de aangegeven smartphone hebt, deze ook hebt gevonden. Uiteraard nodigen wij u uit om ons dit te laten weten in de rubriek "ReactiesDe jouwe, als je problemen hebt ondervonden die niet in de lijst staan. Voor de volledigheid willen we specificeren dat dit bugs zijn die verband houden met de maand september en niet met de voorgaande maanden, hoewel ze zelfs maanden later kunnen blijven bestaan. We willen graag specificeren dat, om voor de hand liggende logistieke redenen, de bugs die je vindt, mogelijk zijn opgelost. Gezien hun aantal kunnen we ze niet allemaal bijhouden en verwijderen als ze verdwijnen.

Laatste update: 13 augustus

Hier is de lijst met MIUI 12.5- en 12-softwarefouten die Xiaomi-smartphones treffen

xiaomi miui 12

MIUI 12.5 / 12

05 / 08 / 21 - Degenen die hun smartphone hebben bijgewerkt naar MIUI 12.5, kunnen problemen hebben met de donkere modus. Hier vind je alle details.

23 / 06 / 21 - Na de update naar MIUI 12.5 hebben verschillende smartphones problemen met het touchscreen. Hier vind je alle details.

15 / 06 / 21 - Er is een vervelende bug van MIUI 12 / 12.5 die betrekking heeft op een storing van meldingen en audiospeler in de vervolgkeuzelijst. Hier vind je alle details.

23 / 03 / 21 - Veel gebruikers hebben geklaagd over een storing in de MSA-app, het MIUI-systeem dat advertenties beheert. Dan nodigen we je uit om zie het speciale artikel.

13 / 12 / 21 - Sommige gebruikers melden het verdwijnen van het transparantie-effect bij gebruik van het Control Center. In plaats daarvan is een grijs monochroom scherm, visueel minder bevredigend dan voorheen (123). Maar het zou geen bug zijn, maar een keuze van Xiaomi om de prestaties minder te verzwaren voor de minder presterende modellen.

29 / 12 / 20 - Verschillende Xiaomi-smartphones hebben problemen met streamen op Amazon Prime Video: ondanks dat de Widevine L1-certificering is ingeschakeld, blijven de video's in 480p. Het bedrijf is hiervan op de hoogte en zei dat het probeert uit te zoeken hoe het kan worden opgelost.

29 / 12 / 20 - Sommige gebruikers hebben problemen met de plotselinge crash van YouTube- en Instagram-apps (12345). De ontwikkelaars werken eraan om dit op te lossen: in de tussentijd kunt u proberen het probleem op te lossen door de cache en gegevens van de app op te schonen en uw smartphone opnieuw op te starten.

20 / 11 / 20 - Xiaomi-ontwikkelaars onderzoeken een MIUI-bug die van invloed is op verschillende apparaten. De MIUI 12 Beta 20.11.16-update veroorzaakte een knipperend probleem bij het openen van geel getinte pagina's. Een niche-bug maar dat betreft modellen als Xiaomi Mi 10, Mi 9 Lite, Mi CC9, Mi 9T Pro en Redmi K20 Pro.

13 / 11 / 20 - Er zijn problemen met de Mi Health-app, die uit de app-lade is verdwenen. Hier vind je alle details.

06 / 11 / 20 - De changelog van de nieuwste MIUI 12 Beta meldt hoe er op Xiaomi Mi Note 10, Mi 9T en Redmi K20 problemen zijn met een laag volume met de luidspreker. Daarom is de bèta tijdelijk opgeschort om deze bug te verhelpen.

02 / 11 / 20 - Gebruikers met smartphones die zijn bijgewerkt naar MIUI 12 (maar ook MIUI 11) hebben problemen met updates van systeemapps. Hier vind je alle details.

29 / 10 / 20 - de wekelijks bugrapport van MIUI 12 geeft problemen aan van onderbreking van de Truecaller-app, die worden opgelost door de ontwikkelaars.

23 / 10 / 20 - Verschillende gebruikers klagen over problemen met autonomie na het updaten naar MIUI 12. Hier vind je alle details.

20 / 10 / 20 - Met de update van de Security-app naar versie 4.2.6 is de weergave van het batterijgebruik beperkt tot slechts 24 uur. Een moderator meldde dat, gezien de verschillende rapporten, de ontwikkelaars zullen overwegen wat ze gaan doen. Het is echter onduidelijk of dit een bug is of een zeer specifieke bedrijfskeuze.

07-10-20 - Verschillende gebruikers melden het onvermogen om een ​​spatie in te voeren bij het invullen van de voor- en achternaam in het MIUI 12-adresboek.

02 / 10 / 20 - Deze keer hebben we het over een bug die meerdere modellen lijkt te treffen, die verband houdt met MIUI 12 zelf. De problemen hebben betrekking op Google Assistant, Dark-modus en Always-On Display: we praten er hier over.

Xiaomi Mi 11-serie

13 / 08 / 21 - Eigenaars van Xiaomi Mi 11 Lite klagen over weergaveproblemen, kunnen zwarte schermen niet goed weergeven, met afwijkingen in de vorm van zwarte en "gepixelde" blokken. De ontwikkelaars zijn hiervan op de hoogte en werken eraan.

17 / 07 / 21 - De update naar MIUI 12.0.8 Global, 12.0.11 Global en 12.5.3 Global resulteerde in problemen op Xiaomi Mi 11 Lite 4G, waarbij het aanraakscherm niet werkte zoals het zou moeten.

06 / 06 / 21 - De Xiaomi Mi 11 geüpdatet naar MIUI 12.5.1 EEA en Global kan mogelijk geen verbinding maken met wifi-netwerken.

06 / 06 / 21 - Na de update naar MIUI 12.5 in Europa hadden Xiaomi Mi 11 Ultra-bezitters grote softwareproblemen met betrekking tot GPS. Hier vind je alle details.

29 / 05 / 21 - Degenen die hebben geüpdatet naar MIUI 12.0.6 Vodafone-merk klagen dat ze de telefoon hebben dichtgemetseld en bij het opstarten op de hoogte blijven van het Mi-logo. Als je nog niet hebt bijgewerkt, wacht dan even om te zien of het een op zichzelf staand geval is of niet.

Xiaomi Mi 10T-serie

29 / 10 / 20 - Zoals gevonden door gebruikers van de MIUI 12.0.5.0/12.0.4.0 EER stabiele ROM's, hebben Xiaomi Mi 10T en Mi 10T Pro problemen met een laag volume bij het opnemen van zang. De oplossing komt met de volgende release.

Xiaomi Mi 10-serie

23 / 06 / 21 - Er zijn mensen die, onder degenen die een Xiaomi Mi 10 hebben met MIUI 12.5.1 Global, klagen dat inkomende oproepen verschijnen met een onbekend nummer, ondanks het feit dat de beller dit niet heeft ingesteld.

14 / 01 / 21 - Een bug verhindert het juiste verbindingssignaal op Xiaomi Mi 10 Lite. Hier vind je alle details.

29 / 05 / 20 - De update naar MIUI 12.5 in Europa geeft problemen met het ontbreken van een signaal van de simkaart, onoplosbaar, zelfs als je probeert deze te verwijderen en terug te plaatsen of opnieuw op te starten. De enige oplossing lijkt een zachte reset uit te voeren, wachtend op een update die de bug verhelpt.

28 / 10 / 20 - De update naar Android 11, nog in een voorbereidende fase, zorgt voor problemen met WhatsApp-notificaties. Er is ook een vertragingsprobleem bij het openen van apps.

28 / 09 / 20 - Met de MIUI 12.0.2.0 EEA ROM hoort u de spraakoproep mogelijk niet met uw Xiaomi Mi 10 Lite 5G, vooral wat betreft de Italiaanse eenheden. Hier vind je alle details.

Xiaomi Mi Note 10-serie

23 / 06 / 20 - Met de update naar MIUI 12.5.1 Global klagen sommige Xiaomi Mi Note 10-bezitters over systeemvertragingen.

15 / 10 / 20 - Na Redmi Note 9 heeft Xiaomi Mi Note 10 Lite ook problemen met de nabijheidssensor. Hier vind je alle details.

Xiaomi Mi 9-serie

11 / 09 / 20 - Dezelfde problemen van abnormaal verbruik van de Xiaomi Mi 9T-batterij met MIUI 11 en Android 10 worden ook gevonden met MIUI 12. Vanaf het begin gaf de nieuwe versie van de gebruikersinterface Mi 9T problemen, zoals in het geval van de meldingsbalk bug. Helaas heeft Mi 9T al een jaar autonomieproblemen, dus we hopen dat dit snel kan worden opgelost.

Ik piloot - Door het testprogramma werd opgemerkt hoe Xiaomi Mi 9 problemen heeft met de weergave van de pictogrammen in de statusbalk wanneer het donkere thema is geactiveerd. Het afspelen van video's op een zwevend scherm resulteert in een zwart scherm. Met behulp van de MIUI-widgets werkt degene die verband houdt met de kalender niet, terwijl WhatsApp-meldingen geen geluiden hebben. Ook werkt de HDR-fotofunctie niet bij het fotograferen in de macro-modus en geeft de weer-app een onvermogen om een ​​fout te gebruiken terug.

Ik piloot - Dankzij het werk van de leden van het Mi Pilot-programma zijn er veel bugs gevonden in de MIUI 12 voor Mi 9T. Bijvoorbeeld de verkeerde weergave van de tekst in WhatsApp, het gebaar voor Recente Apps die soms niet werken of het flikkeren van het scherm tijdens het ontgrendelen. Maar ook de zwarte zwevende vensters met App Lock of bij het afspelen van video's, de Agenda-widget werkt niet, de meldingspictogrammen verdwijnen, Engelse / Chinese vertalingen ontbreken, geen dubbele tikanimatie op de meldingen, de incompatibiliteit van Android Auto wanneer die er is zijn Dual Apps, de Mi Video-app crasht en de Casting-modus crasht.

Ik piloot - De testfase van MIUI 12 bracht problemen aan het licht met het Always-On Display, dat de tijd in AM / PM-modus laat zien, ondanks dat deze op 24 uur is ingesteld. Het scrollen van widgets in huis leidt onbedoeld tot het verlagen van het meldingsgordijn. En wat Mi 9 en Mi 9T betreft, video's op het zwevende scherm worden zwart, de kalenderwidget werkt niet en het toetsenbord loopt vast op het vergrendelingsscherm.

Xiaomi Mi MIX 3 5G

21 / 05 / 21 - Met de MIUI 12.0.5 EEA-update klagen degenen die een Xiaomi Mi MIX 3 5G hebben dat de microfoon een te laag volume heeft.

23 / 09 / 20 - Na het updaten naar MIUI 12 stabiel, hebben sommige gebruikers opgemerkt dat i Super behang ze werken niet meer op Xiaomi Mi MIX 3 5G. Terwijl je in de compatibele modellenlijstdraait het 5G-model van het nieuwste lid van de Mi MIX-familie niet langer normaal geanimeerde achtergronden. Hoe informeert u ons een Xiaomi-moderator, kan het probleem worden verholpen met een update van de Themes-app.

xiaomi mi mix 3 5g super wallpaper bug

14 / 09 / 20 - De update naar MIUI 12 zorgde voor problemen voor de Xiaomi Mi MIX 3 5G-connectiviteitsafdeling. De update verhinderde dat sommige gebruikers de normale 5G-ondersteuning, waarmee de verbinding met de volgende generatie netwerken wordt gecastreerd. Een probleem geeft niet poco: als je wilt dat 5G blijft werken, is de uitnodiging om bij de vorige MIUI 10.3.23.0.PEMEUXM te blijven zolang Xiaomi het probleem niet oplost. Tenzij u 5G gebruikt, kunt u in dat geval nog steeds overwegen om te upgraden.

xiaomi mix 3 5g bug

Xiaomi Mi A2 Lite

16 / 11 / 20 - Systeemvertragingen treden op bij MIUI 12.0.2.0 Global op Xiaomi Mi A2 Lite. Bij de volgende update wordt een oplossing uitgebracht om de algemene spreekvaardigheid te verbeteren.

Redmi K30 Pro

14 / 01 / 21 - Een bug op Redmi K30 Pro dwingt het sluiten van POCO Launcher met MIUI 12.2.3 EER en wereldwijde ROM's op basis van Android 11.

Redmi K20

11 / 11 / 20 - Op Redmi K20 zijn er vertragingsproblemen met het vastleggen van foto's na de update van MIUI 12. De reden zou te maken hebben met de watermerken van de foto-app, dus met de nieuwste bèta waren ze uitgeschakeld om de snelheid te verhogen.

Redmi Note 10-serie

13 / 08 / 21 - Na de update naar MIUI 12.5.4 klagen sommige eigenaren van Redmi Note 10 Pro over de toename van het energieverbruik. Een batterijverbruik waardoor de smartphone geen dag zou eindigen zonder op te laden. Het verbruik nam ook 's nachts toe, waarbij smartphones met 25% ontladen in plaats van een meer standaard 5%. MIUI-ontwikkelaars werken aan het oplossen van de bug.

11 / 08 / 21 - Verschillende rapporten spreken over hoe Redmi Note 10 Pro problemen heeft met de microfoon tijdens telefoongesprekken, vooral op de luidspreker, waarbij de stem te laag is in volume. Het probleem zou te wijten zijn aan de nieuwste versies van MIUI 12.5: het MIUI-team is hiervan op de hoogte en werkt eraan.

23 / 07 / 21 - Redmi Note 10S is geüpdatet naar MIUI 12.5.8 EEA, maar sommige gebruikers melden problemen met de gegevensverbinding.

17 / 07 / 21 - Wie eigenaar is van Redmi Note 10S en is geüpdatet naar MIUI 12.5.8 EEA meldt de storing van het datanetwerk met 4G-connectiviteit.

15 / 06 / 21 - De update naar MIUI 12.0.11 Global resulteerde in systeemvertragingen op Redmi Note 10.

06 / 06 / 21 - Met de update naar MIUI 12.0.3 EEA en MIUI 12.0.5 / 12.0.10 Global zijn gebruikers getuige geweest van een vermindering van de gevoeligheid van het Redmi Note 10-aanraakscherm.

29 / 05 / 21 - De update naar MIUI 12.0.14 Global geeft problemen met het niet kunnen verbinden met wifi. Het probleem lijkt af te hangen van een storing van de Private DNS in het besturingssysteem. Als je deze bug ook hebt, probeer deze dan op te lossen met ADB om deze app te verwijderen: com.google.android.networkstack. In deze handleiding leggen we uit hoe u dit doet.

21 / 05/ 21 - Wie heeft een Redmi Note 10 Pro met MIUI 12.0.15 EEA en 12.0.14 Global klaagt hoe de nabijheidssensor slecht werkt. Het bedrijf belooft verdere optimalisaties.

21 / 05/ 21 - Met de MIUI 12.0.5 en 12.0.9 Global ROM's lijkt het aanraakscherm van de Redmi Note 10 te zijn verslechterd: er komt een softwarefix aan.

15 / 05 / 21 - Eigenaren van Redmi Note 10 Pro met MIUI 12.0.15 EEA en 12.0.14 EEA ROM's melden een afwijkend flikkeren bij het activeren van de donkere modus. Dit gebeurt vanwege de verandering in framesnelheid die van invloed is op het OLED-scherm.

15 / 05 / 21 - De rapporten over afwijkingen in de nabijheidssensor gaan door, dit keer voor Redmi Note 10 Pro met MIUI 12.0.15 EEA en 12.0.14 Global. Xiaomi belooft verdere optimalisaties.

Redmi Note 9-serie

09 / 08 / 21 - Als je een Redmi Note 9S hebt, geeft de update naar MIUI 12.0.2 Global met Android 11 bootloop-problemen.

23 / 07 / 21 - Nog steeds problemen voor Redmi Note 9, die met de MIUI 12.0.1 EEA-update met Android 11 dataconnectiviteit heeft die uitsluitend in roaming-modus werkt.

23 / 07 / 21 - De update naar MIUI 12.0.1 op basis van Android 11 voor Redmi Note 9 Pro Max retourneert een bug met screenshots. Wanneer u er een probeert te doen, krijgt u de foutmelding "Opslag is niet genoeg'.

17 / 07 / 21 - Degenen die Redmi Note 9 hebben bijgewerkt naar MIUI 12.0.1 met Android 11 op Redmi Note 9 melden wifi-storingen, geen verbinding kunnen maken of verbroken verbindingen ervaren.

17 / 07 / 21 - De MIUI 12.0.1 Global-update met Android 11 op Redmi Note 9 Pro geeft problemen, met de smartphone die niet kan worden ingeschakeld door bij het opstarten op het Mi-logo te stoppen. Xiaomi raadt aan om de smartphone geforceerd opnieuw op te starten met de aan/uit-knop.

06 / 06 / 21 - Na de update van MIUI 12 Global met Android 11 hebben sommige eigenaren van Redmi Note 9 gemeld dat simkaarten niet meer worden gedetecteerd.

21 / 05 / 21 - Met de update naar MIUI 12.0.2 Global klagen eigenaren van Redmi Note 9S over systeemvertragingen en vertragingen bij dagelijks gebruik.

16 / 11 / 20 - Redmi Note 9 Pro-bezitters hebben problemen met onverwacht opnieuw opstarten. Hier vind je alle details.

16 / 11 / 20 - Er zijn problemen met Redmi Note 9 EIS-stabilisatie met MIUI 12.0.2.0 ROM. Het probleem komt voort uit de nieuwste MTK ARcore-patches, er wordt gewerkt aan een oplossing om de juiste werking te herstellen.

28 / 10 / 20 - De problemen blijven bestaan ​​voor Redmi Note 9 Pro, maar dit keer is het iets te verwaarlozen, met het woord "Quick Charge" dat per ongeluk de "Turbo Charge" vervangt.

21 / 10 / 20 - Met de releases 11.0.4.0/11.0.5.0/11.0.7.0 Global en 11.0.4.0/11.0.6.0 EEA hebben sommige gebruikers problemen met de werking van de luidsprekers. Helaas komt de bug ook terug bij de nieuwste builds: Xiaomi bevestigde dat het het fenomeen aan het onderzoeken is.

20 / 10 / 20 - Na het updaten naar MIUI 12 klagen sommige gebruikers over problemen met de Redmi Note 9-camera. Hier vind je alle details.

28 / 09 / 20 - Als u een Redmi Note 9 Pro met MIUI 11.0.1.0/11.0.3/11.0.4 EEA of 11.0.5.0 Global hebt, is het mogelijk dat u plotseling opnieuw bent opgestart. Het bedrijf is zich hiervan bewust en werkt aan een update om deze op te lossen.

28 / 09 / 20 - In het geval van het Note 9 Pro- en 9S-duo hebben de MIUI 11.0.3.0 EEA en 11.0.10.0/11.0.11.0 Global problemen met het onvermogen om de audio tijdens een oproep te horen. Een beslissende update is al gedeeltelijk uitgebracht en zou in deze dagen bij iedereen moeten aankomen.

Redmi Note 8-serie

09 / 08 / 21 - Wie Redmi Note 8 Pro heeft geüpdatet naar MIUI 12.5.1 Global ondervindt problemen met het onvermogen om normaal verbinding te maken met wifi-netwerken.

14 / 01 / 21 - De MIUI 12.0.3.0 EEA ROM veroorzaakt bootloop-problemen voor gebruikers met Redmi Note 8 Pro.Na het updaten gaat de smartphone abnormaal in de herstelmodus. Hier vind je alle details.

01 / 11 / 20 - De eigenaren van Redmi Note 8 en 8T ondervinden problemen met het verdwijnen van de indicator voor gebaren op volledig scherm (de balk onderaan) na het updaten naar MIUI 12. Hier vind je alle details.

25 / 10 / 20 - De update naar Android 10 lijkt de automatische helderheidssensor te hebben "gebroken". Hier vind je alle details.

19 / 10 / 20 - Na de update naar MIUI 12 klagen sommige eigenaren van Redmi Note 8 Pro over problemen met de energieverbruik. Na verschillende rapporten wezen de moderators erop dat dit een Android-gerelateerde bug is en dat ze dat ook zijn werken om het te repareren.

16 / 09 / 20 - Sommige eigenaren van Redmi Note 8 Pro melden dat ze de pagina niet kunnen openen met de informatie van de geheugen (Opslagdetails) na bijgewerkt naar MIUI 12. Zoals bevestigd door de moderators, is de bug bekend bij de ontwikkelaars en zal deze worden opgelost in een van de volgende toekomstige updates.

redmi note 8 pro opslaggegevens

03 / 09 / 20 - Met de update naar MIUI 12 hebben sommige eenheden van Redmi Note 8 Pro een bug gevonden die verband houdt met controle Center. Binnen de verschillende aanwezige Quick Toggles is die met betrekking tot de Auto Sync-functie blijkbaar verdwenen.

redmi note 8 pro auto sync bug

Ik piloot - In de testfase van MIUI 12 Global werd ontdekt dat het watermerk in de camera een verkeerd model aangeeft. Verder stopt Google Pay met werken, worden WhatsApp-notificaties slecht weergegeven, heeft de gebarenbalk wat transparantieproblemen en ontbreken er enkele items in de Hotspot-opties.

Redmi Note 7-serie

16 / 11 / 20 - In MIUI 11.0.4.0 Global werkt de camera van Redmi Note 7 niet goed, met gebruikers die deze gedwongen moeten sluiten. Xiaomi heeft de bug bij Qualcomm ingediend.

25 / 09 / 20 - Een Redmi Note 7 Pro-eigenaar wees erop dat het met MIUI 12 onmogelijk is om het meldingsgordijn op het vergrendelingsscherm uit te schakelen. Het bedrijf antwoordde dat het bij de volgende updates zal worden opgelost.

Redmi 9-serie

23 / 07 / 21 - Degenen die Redmi 9 hebben geüpdatet naar MIUI 12.0.1 EEA met Android 11 hebben problemen met dataconnectiviteit die uitsluitend in roaming-modus werkt.

28 / 10 / 20 - De nieuwste updates voor Redmi 9A en 9C retourneren bugs met betrekking tot Dual App, Second Space en split-screen.

Redmi 6 Pro

16 / 11 / 20 - Als u MIUI 12.0.2.0 Global op Redmi 6 Pro hebt, bent u mogelijk vertragingen tegengekomen bij algemeen gebruik. Xiaomi werkt aan een softwarefix voor de volgende builds.

POCO F3 GT

11 / 08 / 21 - Wie bezit POCO F3 GT klaagt over oververhittingsproblemen, met temperaturen die zelfs bij mild gebruik stijgen, vooral met MIUI 12.5.4.

POCO F2 Pro

28 / 10 / 20 - Na het updaten naar MIUI 12.0.3.0 heeft een bug invloed op de apps die zijn vergrendeld POCO F2 Pro, die na enige tijd uit de lijst met recente apps verdwijnen. Wat betreft de MIUI 12.0.4.0 waren er echter onverwachte herstartproblemen.

20 / 10 / 20 - Net als bij Redmi Note 9S, eigenaren van POCO F2 Pro heeft problemen met Wi-Fi- en GPS-connectiviteit. Hier vind je alle details.

03 / 09 / 20 - De update naar de MIUI 12 van POCO F2 Pro heeft eerst het Widevine L1-certificering, dan de controle Center. Met de nieuwe gebruikersinterface lijkt de onscherpe achtergrond niet te werken, dus de Quick Toggles overlappen het onderstaande startscherm irritant. De moderators zijn op de hoogte van dit probleem en het zal in de volgende updates worden opgelost.

poco f2 pro bug snel schakelen

POCO F1

10 / 11 / 20 - Als je een ... hebt POCO F1, heb je misschien gemerkt dat YouTube werd verwijderd uit de App Vault-lijst (1). De forummoderators legden uit dat de motivatie verband houdt met de gevonden bugs, maar het is niet bekend of en wanneer deze opnieuw zal worden geïntroduceerd.

28 / 10 / 20 - Degenen die een upgrade naar MIUI 12.0.2.0 hebben uitgevoerd POCO F1 hebben problemen met oververhitting bij het opnemen van 4K met 60 fps. Hoewel de hardware op deze manier wordt benadrukt, is het een softwareprobleem waarvan Xiaomi op de hoogte is. Bovendien is het systeemscherm voor het selecteren van achtergronden verdwenen. Wat betreft andere softwareversies, zijn er bugs die verband houden met de onmogelijkheid om 4K-video's in de galerij te bewerken, het niet-functioneren van het gebaar Terug in de video-editor en de audio-effecten die worden hersteld telkens wanneer de smartphone opnieuw wordt opgestart.

15 / 10 / 20 - Veel andere bugs duiken op met de update naar MIUI 12 Global Stable. Hier vind je alle details.

11 / 09 / 20 - Ook POCO F1 het maakt deel uit van de modellen die zijn bijgewerkt naar MIUI 12 en niet zonder enkele bugs. Er waren vanaf het begin problemen, toen er een online begon te circuleren ROM ging door als Stabiel maar dat was eigenlijk beperkt tot gebruikers die deel uitmaakten van het Mi Pilot-programma. Toen arriveerde de officiële MIUI 12 Global Stable-update, maar er is een puinhoop van rapporten met betrekking tot verschillende soorten bugs ontstaan. De moderators van de toegewijde groepen moesten ook een aantal bijzonder indringende gebruikers verbannen. Maar het punt is dat er is bevestigd dat deze bugs in de volgende updates zullen worden opgelost.

Ik piloot - Ook POCO F1 grondig is getest, waarbij verschillende bugs zijn gevonden in MIUI 12. Door bijvoorbeeld het thema te wijzigen, worden de snelkoppelingen in het Control Center gereset, evenals zijn er problemen met de vernieuwingsfrequentie van het opstartprogramma, meldingen die niet correct worden geopend, gebaren en storingen en schermrecorder crash.

POCO X3 NFC

05 / 07 / 21 - Met de release van MIUI 12.0.1 Global op basis van Android 11, die is bijgewerkt POCO X3 NFC meldt problemen met het aanraakscherm, vervaging van de statusbalk en systeemvertragingen. Het team POCO bevestigde dat hij ermee bezig was.

15 / 05 / 21 - De eigenaren van POCO X3 NFC klaagt over storingen in de nabijheidssensor met de MIUI 12.0.7 EEA. Het probleem vloeit voort uit het algoritme dat het beheert, dat wordt beïnvloed door een helderheidssensor die niet goed werkt in contexten poco helder. Een softwarefix is ​​onderweg.

23 / 11 / 20 - Een vreemde bug beïnvloedt de weergave van POCO X3 NFC, waardoor de kleurtoon per ongeluk verandert. Hier vind je alle details.

16 / 11 / 20 - De MIUI 12.0.4.0 EEA en Global hebben het audiovolume verlaagd POCO X3. De reden komt van een optimalisatie van het geluid om de trillingen van de achterkant te verminderen, maar met niet bepaald optimale effecten. Bovendien werden bevriezingsproblemen gevonden met de Discord-app met ROMs 0.3.0 en 12.0.2.0, zowel EEA als Global. In beide gevallen werd de release van een fix met de volgende release aangekondigd.

29 / 10 / 20 - Zoals gerapporteerd door het laatste wekelijkse bugrapport in MIUI 12, lijdt de Discord-app aan vastlopen en audioproblemen POCO X3. Deze bug is van invloed op MIUI 12.0.3.0 EEA / Global en 12.0.2.0 EEA / Global ROM's.

28 / 10 / 20 - UI-problemen voor het updaten naar MIUI 12.0.3.0 aan POCO X3 NFC. Na de update past het pictogram% van herlaadpercentage niet goed in de animatie-indeling in het vergrendelingsscherm na het bevestigen van de oplader

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .