Redmi: een smartphone gecertificeerd, maakt deze deel uit van de Note 11-serie?

redmi note 11 pro 3D render-ontwerp
Foton Ultra

De Redmi Note 10-serie maakt naam dankzij de goede specificaties, die passen bij de uitstekende prijzen op de markt. Maar wat als de volgende Redmi Notes een nog belangrijkere kwaliteitssprong maken? Het idee kwam tot een ontwerper in samenwerking met Let's Go Digital, die zich voorstelde Notes redmi 11 Pro in deze weergaven.

30 / 08 update: uit een lek blijkt een certificering die zou kunnen behoren tot de Note 11-serie van Redmi. Alle details aan het einde van het artikel.

Redmi Note 11 Pro: de render toont een belangrijke camera en eersteklas materialen

Wat is er opvallend aan de vermeende Notes redmi 11 Pro is de stijl aangenomen, die meteen een premium gevoel geeft. Het ontwerp met de schaal die we kunnen definiëren gemetalliseerd suggereert dat de maker zich ze veel dichter bij het middelhoge bereik in plaats van puur middenbereik voorstelt. Het display zou plat blijven, omdat de gebogen oplossing is iets waar je je voor inbeeldt K50-serie, terwijl men hier de neiging zou hebben het plat te houden.

Voor de hardwarespecificaties zien we dat ondanks de 4G keuze op het Redmi-model Opmerking 10 Pro dit jaar gemaakt. Zeer waarschijnlijk, aangezien het na verloop van tijd de standaard zal moeten worden, zelfs in het lage bereik. Voor de camera is gekozen voor een realistische oplossing, aangezien deze waarschijnlijk een drievoudige module kan hebben. Wat misschien minder realistisch is, is de keuze voor twee zeer grote sensoren, waarvan er één van 200 MP, terwijl het aannemelijker zou zijn om de sensor te bevestigen van 108 MP.

Een nieuwe gecertificeerde Redmi: heeft het al gelopen voor de Note 11? | Update 30/08

Na een paar weken stilte hebben we weer nieuws over wat de volgende serie zou kunnen zijn Notes 11 door Redmi. Of liever gezegd, we hebben een certificering die ons zou kunnen leiden naar wat wereldwijd de koningin-serie van het merk is. het acroniem 2201117SY gecontroleerd in de database van de instelling voor IMEI in feite is het niet geassocieerd met een andere smartphone in ontwikkeling door het merk, dus het is niet uitgesloten dat dit de eerste aanwijzingen zijn voor de ontwikkeling van het assortiment.

Nu zullen we even moeten wachten om te begrijpen of er verdere aanwijzingen zullen zijn die we hiermee kunnen combineren en kijken of we daadwerkelijk al over de serie kunnen praten. Redmi Note 11.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .