Redmi Note 9-updates in Europa naar MIUI 12.5 | Downloaden

redmi noot 9 miui 12.5
Foton Ultra

Het was slechts een kwestie van tijd: later Opmerkingen 9 5G e Opmerkingen 9T, ook het basismodel van het gezin Redmi Note 9 updaten naar MIUI 12.5. Een nieuws dat een paar dagen na de start van de uitrol arriveert dat parallel brengt Android 11 op Europese modellen. Velen wachten op de nieuwe grote update van MIUI, ook omdat de Note 9-serie misschien wel het meest werd getroffen door bugs. In die mate dat de Xiaomi-ontwikkelaars elkaar zelf hebben gezien gedwongen om zich te verontschuldigen richting de gemeenschap, met de belofte de situatie te verbeteren met MIUI 12.5.

17 / 08 update: eindelijk begint de uitrol van de Europese MIUI 12.5 voor Redmi Note 9. Vind alle details in het artikel.

Het is de beurt aan Redmi Note 9 voor de uitrol van MIUI 12.5

Als u echter een van de eigenaren van Redmi Note 9 bent, bedwing dan het enthousiasme, want momenteel gaat het om de update van de MIUI 12.5 China. De uitrol gaat over de build-versie V12.5.2.0.RJOCNXM, daarom gericht aan het Chinese model, ook bekend als Redmi 10X 4G. Vooralsnog is de grote update dus gericht op Aziatische gebruikers: je zou hem ook handmatig kunnen installeren, maar dat raad ik je niet aan. Gezien de gevonden bugs raad ik je aan te wachten tot de uitrol van de westerse versie begint. Maar als je echt een risico wilt nemen, laat ik je achter met de downloadlink (je kunt de ROM vinden onder het kopje "Redmi 10X 4G").

Ga naar uitrol in Europa | Update 17/08

Het heeft even geduurd, maar here we go MIUI 12.5 EER maakt zijn debuut voor westerse eigenaren van Redmi Note 9. Dit is de build V12.5.1.0.RJOEUXM maar wees voorzichtig, want het is een ROM Stabiele bèta, daarom alleen bedoeld voor bètatesters. Als er geen bugs worden gevonden, wordt hetzelfde ROM voor alle gebruikers beschikbaar gesteld. U kunt het nog steeds handmatig installeren, maar op eigen risico.

MIUI 12.5 Changelog

 • Systeem
  • Nieuw - Reactie op gebaren is nu direct
  • Nieuw - Met 20x meer weergavekracht zijn er nu weinig grenzen aan wat u op het scherm kunt zien.
  • Nieuws - Met aangepaste aanpassingen op basis van het apparaatmodel, wordt elke telefoon sneller na de update.
  • MIUI wordt lichter, sneller en duurzamer.
  • Stabiele MIUI op basis van Android 11.
  • Android-beveiligingspatches bijgewerkt in juni 2021. Systeembeveiliging verbeterd.
 • Opmerking:
  • Nieuws - Stel mindmaps samen met complexe structuren.
  • Nieuws - Nieuwe tools voor krabbelen en tekenen.
  • Nieuws - Houd een schets ingedrukt om de streken automatisch aan te passen.
  • Nieuws - Met een gebarensnelkoppeling kunt u nu overal aantekeningen, taken en fragmenten maken.
  • Nieuws - Fragmenten slaan teksten, URL's en afbeeldingen op in Notes met slechts een paar simpele tikken.
  • Nieuws - Dynamische lay-outs tillen typografie in Notes naar een nieuw niveau.
  • Compleet nieuwe notities.
⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .