Officieel OnePlus horloge Harry Potter: het is de anti-Muggle smartwatch!

oneplus horloge Harry Potter Limited Edition

Ondanks de kinderziektes en de uitgestelde marketing, Oneplus-horloge er wordt nog steeds over gesproken en doet dat met de nieuwe Harry Potter beperkte editie. Het apparaat debuteerde onlangs ook in versie Cobalt, een super stijlvolle speciale editie die je misschien niet bekoort poco, evenals het thema Cyberpunk 2077. Maar tijdens deze tour ligt de focus op degenen die zich willen onderdompelen in de wereld van Hogwarts en dit doen door een ander tintje te geven aan hun horloge om hun pols.

Officiële OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition: klaar om terug te keren naar Hogwarts?

Zoals alle limited editions onderscheidt OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition zich ook door een andere unboxing-ervaring dan normaal. Het verkooppakket neemt het concept achter de geliefde over Binaire 9 en ¾ Londen King's Cross Station. En net als in de JK Rowling-saga, gaat ook hier de muur open en onthult de inhoud van de verpakking (nee, geen Wegisweg), met een schuifmechanisme vanuit het midden van de doos.

De smartwatch heeft een andere kleur dan de standaard (Midnight Black en Moonlight Silver) en de Cobalt variant, met een roodbruine koperen tint en een rood/bruine vegan leren band. En natuurlijk mochten een gravure met het thema Hogwarts op de band en een met het Harry Potter-logo op de gesp niet ontbreken. Hetzelfde geldt voor de twee zijknoppen: op de ene staat het merk OnePlus, terwijl op de andere de iconische bliksemschicht op de voorkant van de wizard staat.

oneplus horloge harry potter

Het is duidelijk dat het thema van de OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition niet beperkt is tot het fysieke aspect, maar zich ook uitstrekt tot de softwarecomponent. Het smartwatch-besturingssysteem is verrijkt met verschillende schermen in Harry Potter-saus, te beginnen bij deopstart animatie en passeren 6 kijk gezichten voorgeïnstalleerd. Er is er een voor elk huis (Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf en Ravenklauw) en andere met het Hogwarts-logo en kasteel.

Hetzelfde geldt ook voor deopladen animatie, waarbij de Warp Charge plaatsvindt alsof het een spreuk is die wordt uitgezonden door een Olivander-staf.

Voor de rest biedt OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition dezelfde features als het standaardmodel. Dit betekent een rond scherm AMOLED da 1,39 " 454 x 454 pixels met 2.5D glas, 46 mm diameter en IP68 + certificering 5ATM. De hardwaresector is gebaseerd op de gebruikelijke combinatie van drie chipsets (ST32, Apollo 3 en Cypress), ondersteund door 1 GB RAM, 4 GB opslag, batterij van 402 mAh met snel opladen en connectiviteit GPS. Met RTOS-hardware en -software kunt u meer dan 110 sportmodi bewaken met automatische detectie, hartactiviteit, bloedzuurstof, slaapkwaliteit en stressniveau.

Prijs en releasedatum

OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition is precies een limited edition, waarschijnlijk ook in geolocatie. Voorlopig is de smartwatch zelfs aangekondigd exclusief voor India, tegen een prijs van 16.999 roepies, gelijk aan ongeveer 194 €. Het valt nog te bezien of OnePlus zal besluiten om het buiten India, misschien zelfs in Europa, op de markt te brengen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .