Wil Xiaomi telefoniste worden?

xiaomi mobiele telefoonoperator

Hoewel het ongeveer tien jaar geleden als startup werd geboren, Xiaomi hij liet de wereld snel zien dat hij tot alles in staat was. Niet alleen smartphones en tablets, maar ook notebooks, routers, smart-tv's, wearables, koptelefoons, scooters, apparaten, lampen, speelgoed, kleding, rugzakken. En dit om maar te zwijgen over de soorten producten die in Italië beschikbaar zijn: als we de discussie ook naar China zouden uitbreiden, zou ik de hele dag kunnen blijven schrijven over het ecosysteem YouPin. Om nog maar te zwijgen van de hoeveelheid diensten waarop het merk van Lei Jun is gebaseerd, precies geboren met het doel goedkope elektronica te verkopen om zich te verspreiden software diensten.

Zoals ik je heb uitgelegd inhoofdartikel over de geschiedenis van MIUI, de gebruikersinterface van Xiaomi werd zelfs vóór smartphones geboren, met het idee dat het een van de belangrijkste inkomstenbronnen voor het bedrijf werd. We denken aan het Xiaomi Mi Pay-platform, dat niet bij ons verkrijgbaar is, maar dat in Azië praktisch het equivalent is van Paypal, waarmee we onderweg betalingen kunnen beheren, maar ook overschrijvingen, abonnementen, rekeningen en meer. We hebben u onlangs verteld over de introductie van de MiCare premium garantie ook in Italië, maar ik zou ook de bizarre automaat voor smartphones en gadgets kunnen noemen Mi Express Kiosk. Of waarom niet, zelfs de fascinerende domotica camper.

Een patent suggereert de lancering van een telefoonoperator door Xiaomi

Kortom, Xiaomi is niet nieuw in het experimenteren met de uitbreiding van zijn ecosysteem van diensten. Zo is er in het verleden gesproken over Xiaomi als koerier en zelfs als bedrijf reis verslaafde, maar met Xiaomi mobiel het brengt je naar het volgende niveau. Dit is de naam van het merk dat het bedrijf heeft ingediend en onmiddellijk media-aandacht trekt. Het bedrijf heeft er nog niet eens over gesproken, maar we kunnen al een idee krijgen op basis van de informatie van het merk.

De naam Xiaomi Mobile kan niet anders dan die van China Mobile onthouden, een van de belangrijkste telefoon operators samen met China Telecom actief in China. Hieraan voegen we het logo toe dat door Xiaomi is gedeponeerd, dat de ontvangstbanden vertegenwoordigt die we meestal op het scherm van telefoons zien. Een logo dat daar ook naar verwijst"Mi"Door Xiaomi, met de drie tempels die de" vertegenwoordigenM"En de vierde de"I"Aanvullen met een punt hierboven.

xiaomi mobiele telefoonoperator

De informatie die is bijgevoegd bij de documenten die door Xiaomi zijn ingediend, spreekt van Xiaomi Mobile als een service voor "financiën, advertentieverkoop en communicatiediensten". Alles lijkt te wijzen op de mogelijkheid dat Xiaomi zich introduceert in de wereld van telefoondiensten, maar bedrijven als TIM, Vodafone en Wind3 zullen we daar nauwelijks mee geconfronteerd worden. Ervan uitgaande dat een dergelijke dienst eerst in China zou debuteren dan in ons, is het zeer aannemelijk dat Xiaomi deze kan gebruiken om de eSIM-ondersteuning op zijn producten. Het blijft alleen afwachten of Xiaomi zich hier officieel over uitspreekt.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren