ZTE is op zoek naar nieuwe makers: wie heeft de "Pave the Way"?

zte-pave-the-way-contest-creator-hoe-deelnemen
ECOVACS

Dankzij zijn filosofie gewijd aan innovatie, ZTE heeft zijn smartphones gelanceerd met elk een belangrijke eigenaardigheid. Maar hij wil meer doen en begrijpen wie de geest heeft van "De weg banen“, Lancering van een wedstrijd gestemd om de . op te sporen 10 beste makers die het merk kunnen vertegenwoordigen in de meest recente communicatiemiddelen.

ZTE "Pave the Way": alle details voor de wedstrijd voor nieuwe makers

zte de weg effenen voor de maker van de wedstrijd hoe deel te nemen 2

Wat er nodig is om de nieuwe maker te zijn voor ZTE en hoe aanvragen? Allereerst moet je weten dat het merk alleen op zoek is naar Lucky 10, dus de concurrentie zal zeker heel close zijn. En om bij deze te horen, is de eerste fundamentele voorwaarde om grote bewonderaars van het bedrijf te zijn en hun weg te kennen in technologische innovatie in de smartphonesector.

Daarnaast is het niet alleen noodzakelijk om de wil te hebben om geassocieerd te worden met het merk, maar ook om klaar te zijn om het in toekomstige campagnes te vertegenwoordigen. Maar hoe moet je het merk vertegenwoordigen? Door actief te zijn op de social media en brengen op je kanalen het hele ZTE-universum. Uiteraard zal het nodig zijn om niet alleen te zijn ouder (18 jaar of ouder), maar ook een uitstekend niveau Engels en woonachtig zijn in de landen waar ZTE actief is, inclusief deItalië.

Om uw aanvraag in te dienen, die zal worden geopend door: 31 december 2021 om 13u, moet u zich registreren via de onderstaande link, zodat u de kans krijgt om ZTE-producten eerst uit te proberen en de stem van het bedrijf te zijn!

NB Als je het vakje niet ziet, raden we je aan om AdBlock uit te schakelen.

http://ZTE%20–%20Pave%20the%20Way%20–%20Contest

Inschrijving open t/m 31 december 2021 om 13:00 uur

Meer Minder
Word een Creator voor ZTE
LinkedIn

Als u daarentegen meer wilt weten over de aanbiedingen die ZTE heeft gereserveerd voor de Black Friday, inclusief de actie op de nieuwe Axon 30 5G wie heeft de prijs gewonnen CMF Design Award 2021 voor zijn unieke stijl en zijn innovatieve technologie, laten we u detoegewijd artikel.

Gesponsord artikel.

⭐️ Ontdek de GizChina adventskalender met 25 superaanbiedingen om elke dag te onthullen tot Kerstmis .