Want Honor 50 is (echt) de smartphone voor vloggers

eer 50 feature vlog video-opname

Eren 50 vertegenwoordigde niet alleen de terugkeer van het nu onafhankelijke merk op een grote manier, maar het vertegenwoordigt ook wat een keerpunt kan zijn voor makers die werken in Vlog. Met een aantal eigenaardige kenmerken in feite, video opnemen wordt eenvoudiger en op de een of andere manier professioneler en we leggen op een praktische manier uit hoe ze te gebruiken.

Honor 50: hier zijn de functies om Vlog op een professionele manier op te nemen

TWS-oortelefoons als microfoon

Maar wat zijn deze functies van Honor 50 die het potentieel van makers versterken tijdens de? registrazione? Eentje die niet meteen te vatten was, maar die wel en niet helpt poco de gebruiker is ongetwijfeld die van maak van elke TWS-headset de hoofdmicrofoon van de video.

En dit is een niet te onderschatten truc, want zelfs als we ons verplaatsen van het telefoongebied, wordt het teruggestuurd door de microfoon of in ieder geval wat we opnemen vrijwel onveranderd blijft en niet in kwaliteit afneemt. zelfs omdat, Eren het beperkt niet de modellen hoofdtelefoons die u kunt gebruiken.

Live groothoek selfie-video

Als je vlogs in first person opneemt met de camera aan de voorkant, kan de functionaliteit van de Honor 50 van pas komen video opnemen in groothoekmodus het veranderen van de sensor in realtime. Dus als je een groter gebied wilt laten zien, hoef je video's niet te wijzigen, maar je kunt het direct in hetzelfde doen.

Multi-videomodus

eer 50 feature video-opname vlog 2

De Multi-Video-modus is zeker een van de meest complete die je op een smartphone kunt vinden Eren 50 het helpt om het maximale potentieel vast te leggen door alle sensoren te benutten. Als u bijvoorbeeld persoonlijke gedachten moet delen, maar wilt laten zien wat u aan het bewonderen bent of aan uw viervoeters wilt laten zien terwijl u loopt, is de modus Dubbel beeld kan zeker van pas komen. Je kunt namelijk zowel via de selfiecamera als via de hoofdcamera opnemen en een dubbel product creëren.

Of, als u commentaar wilt geven op wat u direct ziet, misschien alles in detail uitleggend, de modaliteit Picture-in-Picture kan zeker van pas komen. Het verkleinde frame kan ook naar wens over het hele framegebied worden verplaatst.

Ook terugkerend naar de Dual Picture-functie, het heeft ook een modus die goed benut twee camera's achteraan, om video's op te kunnen nemen die twee verschillende en autonome onderwerpen nodig hebben, maar in dezelfde video.

Korte begeleide video's

eer 50 feature video-opname vlog 3

Als je video's nodig hebt die zijn bewerkt met achtergrondmuziek, maar niet weet hoe je dit moet doen, is de camerasoftware van de Honor 50 er voor jou. Dankzij vooraf ingestelde sjablonen, uw smartphone zal u begeleiden bij het maken korte video's met veel aanpassingen, inclusief de duur ervan.

Breken zonder snijden

Wil je tijdens de video knippen, maar niet meerdere maken en dan knippen? Met Honor 50 kun je de opname in angst zetten en vervolgens terugnemen met verschillende hoeken of modi. Deze functie is zeker erg handig voor ervaringsgerichte of versnelde vlogs (ideaal voor sociale netwerken).

Connectiviteit met DJI Gimbal

eer 50 feature video-opname vlog 4

Voor wie een kwalitatieve sprong wil maken in mobiel opnemen, Eren 50 we vinden volledige compatibiliteit ai Gimbal voor smartphones a DJI-merk:, Compleet met pop-upvenster, wat de weergave van video's aanzienlijk verbetert. Ook dit kan, net als de functie van de microfoon via oortelefoons, een juweeltje zijn dat zou kunnen worden overschaduwd, maar dat door de makers niet mag worden onderschat.

Kortom, al deze functies kunnen de video-ervaring via een smartphone zeker zonder echte tekortkomingen zoals de Honor 50 echt bevredigend maken. En wij wijzen u daar ook in de onze op recensie gedetailleerd.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren