OnePlus 10 Pro: wat te verwachten van de nieuwe camera

oneplus 10 pro camera

Naarmate we de noodlottige dag van de lancering van de nieuwe top van het Chinese bedrijf naderen, nemen de geruchten en bevestigingen dramatisch toe. Pete Lau heeft gepost de meeste specificaties van het apparaat en nu is het tijd om te gaan en meer te weten te komen over wat ons te wachten staat fotocamera di OnePlus 10 Pro, samen met de eerste monsters.

OnePlus 10 Pro: wat we weten over de nieuwe vlaggenschipcamera

Het eerste belangrijke detail betreft de samenwerking met Hasselblad: we vinden ook de samenwerking met OnePlus 10 Pro en zijn camera, vermoedelijk met verschillende verbeteringen. Even focussen we op de geruchten: eerder hadden we het over de hand van OPPO voor wat nieuws terwijl de lekken verwezen naar technologieën Super panoramische camera e Bionic lens aan boord van de top van het assortiment. Het compartiment biedt een driepersoonskamer van 48 + 50 + 8 MP met 3.3X optische zoom, maar zonder een periscoopmodule (de afwezigheid ervan is ook duidelijk zichtbaar op de afbeeldingen). En laten we nu verder gaan met al het verschillende nieuws dat in deze uren is bevestigd, samen met de eerste voorbeeldfoto's van de terminal.

oneplus 10 pro camera

Het is duidelijk dat de afbeeldingen van verminderde kwaliteit zijn om ze lichter te maken voor gebruik in het artikel. Het doel is niet om de beeldkwaliteit te laten zien, maar de mogelijkheden van de nieuwe groothoek. Verbied nu het gebabbel en hier zijn de verschillende fotografische voorbeelden van OnePlus 10 Pro.

Ultrabrede 150°-sensor en Pro-modus

Het Chinese bedrijf heeft een sensor geïntroduceerd Ultrabreed met FOV 150 ° (vergelijkbaar met wat we zagen bij Realme GT2 Pro), die groothoekopnames biedt met een grotere amplitude dan we gewend zijn. Naast de standaardafbeeldingen kan de functie ook worden gebruikt met de opnamen in de nieuwe modaliteit Vissen oog.

En als je toevallig een meer traditioneel formaat nodig hebt, maak je geen zorgen: je kunt ook foto's maken met FOV van 110 °, compleet met AI-correctie van vervormingen.

oneplus 10 pro camera

Naast de vernieuwde groothoekmodule heeft OnePlus ook andere innovaties geïntroduceerd, ditmaal dankzij de samenwerking met Hasselblad. Daar modaliteit Pro di tweede Generazione stelt u in staat om afbeeldingen te verkrijgen in 12-bits RAW van alle drie de camera's; daarnaast is er ook formaatondersteuning RAW +. Het is niet duidelijk hoe het precies gaat werken: waarschijnlijk is het de mogelijkheid om tegelijkertijd in Jpeg en RAW te schieten, om zo een beeld in beide formaten te hebben.

10-bits kleurenfoto's met OnePlus Billion Color Solution-technologie

Een andere nieuwigheid die dankzij de samenwerking met Hasselblad komt, betreft het beheer van kleuren. Met technologie OnePlus miljard kleurenoplossing het zal mogelijk zijn om afbeeldingen te hebben met kleuren a 10 bit feitelijk. Dit is niet de eerste smartphone met deze oplossing: het primaat behoort toe aan Zoek X3 Pro en het is hier dat de hand van OPPO.

Modalita film

oneplus 10 pro camera

Tot slot biedt OnePlus 10 Pro ondersteuning voor de modaliteit film waarmee u de ISO, sluitertijd en andere instellingen kunt aanpassen tijdens het fotograferen (of na het fotograferen).

Na dit overzicht van het aankomende nieuws willen we je erop wijzen onze toegewijde diepgaande analyse naar OnePlus 10 Pro, een praktische verzameling van alle geruchten en officiële bevestigingen.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren